17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Παρτίδα σκάκι στην Μαδρίτη

Ημερομηνία:

Το webfreebets.com σήμερα σας πάει στην Μαδρίτη για να παρακολουθήσουμε τον πρώτο ημιτελικό της Ρεάλ απέναντι στην Τσέλσι. Δεν αναμένουμε ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά τακτική από δύο από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίωςμε πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στο pamestoiximaτου ΟΠΑΠ.

Επίσης, θα κάνουμε και μια βόλτα από το Λονδίνο για να δούμε πως εξελίσσεται ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Η αγγλική Τσάμπιονσιπ. Σήμερα το μενού έχει το Μπρέντφορντ – Ρόρδεραμ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις και δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και τις λίγες καλές στιγμές και έτσι κόλλησε στο 0-0 με την Μπέτις το περασμένο Σάββατο. Αμυντικά δεν κινδύνεψε καθόλου, καθώς είχε κλείσει τους χώρους και δεν επέτρεψε στους Ανδαλουσιάνους να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι των αντεπιθέσεων, αλλά η επιθετική ανομβρία της στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου. Ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στους 71 και απέχουν από την Ατλέτικο δύο βαθμούς. Αλλά οι Καταλανοί έχουν ένα ματς λιγότερο.

Σε ότι αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, είναι η ένατη φορά που φτάνει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης τα τελευταία 11 χρόνια. Αν και ξεκίνησε άσχημα στους ομίλους, ο Ζιντάν συνειδητοποίησε νωρίς ότι μόνο μια κυνική προσέγγιση θα μπορέσει να βοηθήσει αυτή τη Ρεάλ. Και εκ του αποτελέσματος έχει δικαιωθεί. Και πάλι εκτός ο αμυντικός Ράμος και ο μέσος Βαλβέρδε.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΤΣΕΛΣΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πριν πατήσει ισπανικό έδαφος ήθελε να αποκτήσει προβάδισμα για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ. Και το κατάφερε επικρατώντας εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ με 0-1. Το παιχνίδι κύλησε ακριβώς όπως αναμενόταν. Με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη βάση στην τακτική και την άμυνά τους. Και σε αυτό το πλαίσιο θα κέρδιζε η ομάδα που θα μπορούσε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που θα είχε. Και αυτή ήταν η Τσέλσι δύο λεπτά πριν το ημίχρονο και έτσι κλείδωσε μια σημαντική νίκη.

Επιστροφή στα ημιτελικάτου Champions League μετά από πολλά χρόνια για τους Λονδρέζους. Και επιστροφή με αξιώσεις, καθώς η δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα επί Τούχελ επιτρέπει στην Τσέλσι μεγαλεπήβολα όνειρα. Δεν πρέπει να λησμονηθεί ότι πέρασε δύο φάσεις αποκλείοντας διαδοχικά Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο χωρίς να δεχτεί γκολ. Χωρίς προβλήματα η αποστολή και μόνο ο μέσος Κόβασιτς έχει δηλωθεί ως αμφίβολος.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει δεχτεί γκολ μόλις σε δύο από τις τελευταίες επτά εξόδους της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό από όσα μας δείχνουν και οι δύο προπονητές τις τελευταίες εβδομάδες. Παιχνίδι τακτικής και κλειστές άμυνες και αυτή που θα έχει τον πιο εύστοχο παίκτη θα πάρει τη νίκη. Με βάση το παραπάνω θα κάνουμε και το ποντάρισμά μας.

Επιλογή μας το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΡΟΔΕΡΑΜ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

"google ad"

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της μπόρεσε και πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ με 0-1. Αν και ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό δεν μπορούσε να βρει τη δίοδο για την εστία της γηπεδούχου. Συνέχισε όμως να πιέζει ακόμη και μετά το 50ο λεπτό όταν και έμεινε με δέκα παίκτες. Και τελικά δικαιώθηκε στο 77’ όταν πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Η νίκη αυτή εξασφάλισε τη συμμετοχή της Μπρέντφορντ στα πλέι-οφς, αλλά οι δύο ισοπαλίες που προηγήθηκαν δεν της επιτρέπουν να ελπίζει σε απευθείας άνοδο πλέον. Οπότε θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις υπόλοιπες αγωνιστικές για να πετύχει διατηρήσει την τρίτη θέση και τα όποια προνόμια αυτή έχει.  Χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Γιάνσο, τον τραυματία αμυντικό Ντάλσγκααρντ και τον επίσης τραυματία μέσο  Ντασίλβα η αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος Τέσσερις σερί εντός έδρας ισοπαλίες.

ΡΟΔΕΡΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήρωσε την αδυναμία της να σκοράρει και γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα της με 1-0 από την Μπάρνσλεϊ. Αν και δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της, είχε ρυθμό, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία τους και έτσι δεν μπόρεσε να ανταποδώσει το γκολ που δέχτηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό. Παράπονα από τη διαιτησία, ειδικά στη φάση του γκολ, που σύμφωνα με του ανθρώπους της |ρόδεραμ προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Στενεύουν τα περιθώρια για παραμονή και όσο δεν σκοράρει η υπόθεση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Η απόσταση που την χωρίζει από την Ντέρμπι Κάουντι είναι μεν στους τέσσερις βαθμούς – η Ρόδεραμ έχει και δύο ματς λιγότερα – αλλά θα χρειαστεί γκολ και βαθμούς για να μπορέσει να την καλύψει. Χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Κρουκς η αποστολή στο Λονδίνο.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει έξι N/G στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Δείτε εδώ αθλητικές ειδήσεις και νέα.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Η Μπρέντφορντ είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στον αγώνα. Η ομάδα του Λονδίνου βρέθηκε πέρυσι στον τελικό των πλέι-οφς- και μια ανάσα από την Πρέμιερ – και θα προσπαθήσει και φέτος να κάνει το ίδιο. Η Ρόδεραμ θα πρέπει να ψάξει αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται .

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.50

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...