15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Για την τραγωδία των Τεμπών!»: Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού ΕΛΜΕΠΑ συμπαραστέκεται

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τους ανθρώπους που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μεταξύ αυτών φοιτητές και φοιτήτριες, μέλη της ευρύτερης ακαδημαϊκής κοινότητας που έφυγαν για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ στα Πανεπιστήμια τους λόγω της εγκληματικής αμέλειας της ελληνικής Πολιτείας σχετικά με τα τεράστια προβλήματα ασφάλειας των σιδηροδρομικών δικτύων.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος, την συμπαράσταση μας προς τους τραυματίες και την συνδρομή μας στις αιμοδοσίες που μαζικά οργανώνονται και στο πανεπιστήμιο μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ