21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Για 11η χρονιά η EUROBANK στηρίζει έμπρακτα την παιδεία

Ημερομηνία:

Βράβευση 60 αριστούχων μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης

Η Τράπεζα Eurobank, συνεχίζει για ενδέκατη χρονιά, να υλοποιεί το πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Το πανελλαδικής εμβέλειας πρόγραμμα έχει εξελιχθεί σε θεσμό με ευρύτατη αποδοχή και αναγνώριση από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους,

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Μπαίνοντας πια στη δεύτερη δεκαετία του, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Περιβάλλοντος. Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» πραγματοποιείται φέτος για 11η χρονιά και μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα πάνω από  13.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα. Μένοντας σταθερή στην υποστήριξη του προγράμματος, η Eurobank κάνει πράξη το μήνυμα της συνέπειας και της συνέχειας στις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, που αντανακλά και την κεντρική αντίληψη της Τράπεζας για σταθερές και στέρεες σχέσεις τόσο με τους πελάτες και συνεργάτες της, όσο και με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Μέσω του προγράμματος αυτού, η Eurobank έχει στόχο την αναγνώριση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και την επιβράβευση της αριστείας, που αποκτά ιδιαίτερη αξία στη σημερινή συγκυρία..

Στο πλαίσιο του προγράμματος η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 με εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης και με την βράβευση 60 αριστούχων μαθητών από σχολεία των Νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνης. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Atlantis” στο Ηράκλειο στις 6.00μ.μ. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν και 6 απόφοιτοι Λυκείων των Νομών Δωδεκανήσου,  Λέσβου, Σάμου και Χίου που φοιτούν στην Κρήτη.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...