18.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Γιορτή για τα Παιδιά Ιδρυμάτων της Κρήτης οργανώνει η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ημερομηνία:

Μια ημέρα με πολύ παιχνίδι, αλλά και με μαριονέτες, θέατρο σκιών και μουσική, για 140 παιδιά τεσσάρων ιδρυμάτων της Κρήτης, οργανώνει την προσεχή Κυριακή η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους παιδαγωγούς τους, θα φιλοξενηθούν  στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, από τις 10.30 το πρωΐ ως τις 14.30 μετά το μεσημέρι και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλών ειδών ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως face painting, παράσταση με μαριονέτες/θέατρο σκιών, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών, κολλάζ – graffiti κ.α. H εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσει το συγκρότημα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ – ΝΕΒΜΑ.

Τα ιδρύματα απ’ τα οποία προέρχονται τα παιδιά είναι:

  • Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου
  • Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» (Θηλέων),
  • Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου και
  • Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη εκδήλωση για τα παιδιά ιδρυμάτων της Αττικής και Μακεδονίας είχε οργανώσει η ΟΠΑΠ Α.Ε., τον Δεκέμβριο του 2010 και τον Μάϊο του 2011 αντιστοίχως.

Τα παιδιά, όπως είναι γνωστό, βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία θα συνεχίσει να οργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις και στην υπόλοιπη χώρα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ