16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Γιώργος Καρατζαφέρης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα – «ΠΑΣΟΚ ο Βελόπουλος»

Ημερομηνία:

Ως τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Μάλιστα όπως είπε ο βετεράνος πολιτικός «Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του». Θέλουν να τον “κοντύνουν” για να μπορούν να τον ελέγξουν. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι».

Και συμπλήρωσε: «Δείτε τον Ερντογάν. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο πολύ το όνομα ενός Ελληνα πρωθυπουργού. Σημαίνει πως ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα μαζί του».

Ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος με τον ΛΑΟΣ χαρακτήρισε αισχρό αυτό που γίνεται με τον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας μάλιστα, φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΪ πως «η κ. Τσαπανίδου είναι ώριμη δημοσιογραφικά αλλά ανώριμη πολιτικά». Παράλληλα σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως: «Το χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν βλέπω να είναι πιο δύσκολος ο Ανδρουλάκης απ’ ότι ο Βενιζέλος στον Σαμαρά». Παράλληλα έκανε λόγο για «παλιανθρωπιά» του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις στο πρόσωπο του κ. Ανδρουλάκη.

«ΠΑΣΟΚ ο Βελόπουλος – Δεν είναι το ίδιο με Βορίδη και Αδωνι»

Οταν η κουβέντα στράφηκε στα προβλήματα που μπορεί να έχει η ΝΔ από δεξιά και το κατά πόσο το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου μπορεί να πάρει ψήφους, ήταν ξεκάθαρος. «Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996 για να τον φέρω στον Εβερτ και μου λέει “αυτός είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής”. Δεν είναι κακό αυτό» είπε.

Μάλιστα απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και Ελληνικής Λύσης εξηγώντας πως: «Είναι πολύ σοβαρός ο κ. Μητσοτάκης για να προβεί σε τέτοια πράγματα. Μην μπλέκουμε πράγματα επειδή οι δικοί μου προέρχονται από την ίδια φύτρα. Είναι άλλο σε σχέση με Αδωνι, Βορίδη και Πλεύρη». Αναφέρθηκε παράλληλα και στην ομάδα των εκσυγχρονιστών της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα και έφερε παράδειγμα τον Κυριάκο Πιερρακάκη.

«Καλύτερα ροτβάιλερ στον κήπο» για Κασιδιάρη

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε και το θέμα με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Οπως είπε «είναι απορριπτέος από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορεί όμως και από τη Δημοκρατία. Πρέπει να τον αφήσουν να κατέβει» και… δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας πως «προτιμώ ένα ροτβάιλερ στον κήπο, παρά μια οχιά μέσα στο σπίτι». «Αν μαζευτούν αυτά τα κόμματα και κάνουν 10% τότε θα κάνει κυβέρνηση με 35%. Αν δεν κατέβει ο Κασιδιάρης θα πάρει λίγους η Νέα Δημοκρατία» είπε για τα μικρά δεξιά κόμματα.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και οι προθεσμίες

Ανοιχτή είναι πλέον η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους 2024» και οι δικαιούχοι...