20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Γιώργος Πατούλης: Στον «αέρα» η υποψηφιότητά του – Παπανικολάου εξετάζει το Μαξίμου

Ημερομηνία:

Αν και μέχρι πρότινος, ο Γιώργος Πατούλης θεωρούνταν ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής που αυτονόητα θα στήριζε η Νέα Δημοκρατία, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς έπειτα από το θέμα που προέκυψε με τα… ζεϊμπέκικα που χόρεψε στο Ζάππειο.

Μπορεί ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής να απολογήθηκε για το περιστατικό και να το απέδωσε σε μια «κακιά στιγμή» ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου για το αν θα τον στηρίξει ή όχι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές είναι πλέον αμφίβολη.

Μάλιστα, ήδη τα πρώτα σενάρια αναφορικά με τον άνθρωπο που ενδέχεται να πάρει το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση που αυτή αποσύρει την στήριξή της από τον Πατούλη, έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα καθόδου του στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ένα ακόμα όνομα που μοιάζει να παίζει για την υποψηφιότητα είναι και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος Βύρωνα, αν βέβαια ο ίδιος ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο επίπεδο της αυτοδιοίκησης και να αφήσει το υπουργείο Άμυνας.

Σε κάθε περίπτωση, οριστική απόφαση ακόμα δεν υπάρχει και δεν αποκλείεται τελικά η Νέα Δημοκρατία να αποφασίσει να σχετικοποιήσει το ζήτημα με τον Πατούλη και να μην αποσύρει την στήριξή της προς το πρόσωπό του. Οριστική απάντηση στο ερώτημα αναμένεται τις επόμενες μέρες. Ή ίσως και ώρες.

«Δικαιολογημένη η ενόχληση αλλά»

«Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατουλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής», σχολίασαν άνθρωποι από το περιβάλλον του Περιφερειάρχη, μετά από σύσκεψη της παράταξης το πρωί του Σαββάτου.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ