18.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Γκάζι: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών για την αιματηρή επίθεση με όπλο με θύματα τρεις άντρες

Ημερομηνία:

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των Αρχών, ο ένας εκ των δύο δραστών της επίθεσης με όπλο στο Γκάζι, με θύματα τρεις άντρες από την Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως και οι τρεις τους τραυματίστηκαν, με τον έναν μάλιστα να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του «Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι δράστες είναι μέλη συμμορίας και έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν πρόκειται για τον άνθρωπο που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς, αλλά για τον συνεργό του δράστη, ο οποίος είναι ένας 33χρονος Αλβανός και κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για τον νόμο περί όπλων.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος Εκβιαστών, της υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως, η παρέα των 7 νεαρών βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, ήταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι για φαγητό.

Τότε, φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους επιβαίνοντες, κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ, να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ