18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Γκεοργκίεβα: “Δουλέψαμε πολύ για την επιτυχία”

Ημερομηνία:

Για τη μεγάλη επιτυχία των Κορασίδων Β’ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ η προπονήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“Είναι πολύ σημαντική αυτή η διάκριση για μένα γιατί δουλεύω 12 ολόκληρα χρόνια για το Ν.Ο. Χανίων και έχω κοπιάσει πολύ. Οι περισσότερες δουλειές  γίνονται από εμένα αλλά το ευχαριστιέμαι αρκετά. Για τον Όμιλο είναι εξίσου σημαντική η πρώτη θέση που καταφέραμε να κερδίσουμε μετά από χρόνια ξανά. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε κι άλλα μετάλλια του χρόνου και αν είμαστε τυχεροί να ξαναπάρουμε το κύπελλο. Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να κρατήσω τα παιδιά στον Όμιλο και του χρόνου καθώς οι συνθήκες της προπόνησης δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Χρειάζονται πολλές προσπάθειες και από εμάς σαν Όμιλος και από τους γονείς των παιδιών. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου και ιδιαίτερα τις άλλες δύο προπονήτριες, τις κυρίες Ντίνα Μηλιάδη και Στέλλα Μποτωνάκη”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις στα Σφακιά για τη Μάχη της Κρήτης

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Σφακίων προσκαλούν στην εκδήλωση για...

Πώς έγινε η διάσωση 42 μεταναστών ανοιχτά της Παλαιόχωρας – Δύο συλλήψεις

42 συνολικά άτομα περισυνέλλεξαν οι αρχές στην πολύωρη επιχείρηση...

Σειρά κλοπών από 42χρονο Σουηδό στα Χανιά

Χθες, ένας 42χρονος Σουηδός συνελήφθη στα Χανιά κατηγορούμενος για...