19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γκράντε φινάλε στο Chania Open…

Ημερομηνία:

Το Chania Open μπορεί να ξεκίνησε τον “χειμώνα”, τελείωσε όμως με μια καλοκαιρινή μέρα με συναρπαστικά παιχνίδια, κατάμεστες κερκίδες και με υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις. Το υψηλό επίπεδο των αθλητών και των αθλητριών ξεσήκωσε τους θεατές οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες από νωρίς το πρωί μέχρι και την λήξη των αγώνων αργά το απόγευμα.

Chania Open 2023

Αγωνιστικά, οι ομάδες του εθνικού σχεδιασμού, Χατζηδημητρίου Δημήτρης / Ντάλλας Σταύρος & Ματίου Διονυσία / Τριανταφυλλίδη Λίζα κατάφεραν να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Πιο αναλυτικά, στους ημιτελικούς των ανδρών οι Χατζηδημητρίου / Ντάλλας και οι μετέπειτα φιναλίστ Κόλα Αντιόλ / Τζιουμάκας Στυλιανός, επικράτησαν σχετικά εύκολα των Ντόντη Νίκου / Καντιώτη Γιώργου και των Καφούρου Ιάκωβου / Τσιγαρίδα Χρήστου με 2-0 σετ αντίστοιχα. Στον τελικό είχαμε μια δυνατή αναμέτρηση, ειδικά στον πρώτο σετ όπου ο Δημήτρης και ο Σταύρος κατάφεραν τελικά να κερδίσουν με 26-24. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο σετ, με την ομάδα του εθνικού σχεδιασμού να είναι πιο σταθερή και εν τέλει να καταφέρει να πάρει μία καθαρή νίκη επικρατώντας και στο δεύτερο με 21-16.

Chania Open 2023

Στους ημιτελικούς των γυναικών, οι πρωταθλήτριες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στο ENSO OPEN που διεξάχθηκε στην Βάρη, Καραγκούνη Δήμητρα / Χριστοδούλου Χρυσάνθη νίκησαν τις Ματιάδη Βασιλική / Σιρίνινα Αναστασία με 2-0 σετ (21-12, 21-16). Στον άλλο ημιτελικό, Λίζα και Διονυσία κατάφεραν να περάσουν το Κρητικό εμπόδιο των Περδικάκη Ιωάννα / Αντωνακάκη Γεωργία-Μαρία, επικρατώντας με 2-0 σετ (21-18, 21-16). Ο τελικός κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με αυτό των αντρών, με ένα αμφίρροπο πρώτο σετ και ένα πιο σταθερό δεύτερο με τελικούς νικητές τις Ματίου Διονυσία και Τριανταφυλλίδη Λίζα με 2-0 σετ (21-18, 21-12).

Chania Open 2023

Ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο της σεζόν και για τις δύο ομάδες, το οποίο και πανηγύρισαν δεόντως. Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Χανίων Στέλιος Μιχαηλάκης, η αντιδήμαρχος Ζερβουδάκη Ελένη, από την Περιφέρεια Κρήτης η υπεύθυνη αθλητισμού Ζομπανάκη Κατερίνα και ο Αντιπεριφερειάρχης Παπαδεράκης Αντώνης, η αναπληρωτής πρόεδρος στην Ομοσπονδία Beach Volley Ελένη Καζάκου και από τον σύλλογο ο πρόεδρος Φραγκιουδάκης Γιώργος και τα μέλη του συμβουλίου Αλεξιάδης Σέργιος και Τάπος Άγγελος.

Chania Open 2023

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την τιμή που το έκαναν με την παρουσία τους και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις. Ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου ελπίζοντας σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο δυνατό.

Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τα μέλη του συλλόγου που με την εθελοντική συμβολή τους βοήθησαν στην διεξαγωγή αυτής της δύσκολης διοργάνωσης. Μια διοργάνωση που δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την υποστήριξη των συνδιοργανωτών και χορηγών μας τους οποίους επίσης ευχαριστούμε θερμά:

• Περιφέρεια Κρήτης
• Δήμος Χανιών
• Iguana Beach Cafe
• Μυλωνάκης Cash & Curry
• ΑΝΕΚ Lines
• Superfast Ferries
• Χαρότο Super Market
• Ακουστικά Κέντρα Κρήτης
• Majestic Mexican Restaurant
• Loca Cafe
• Cretan Nectar
• Σαμαρτζής Έξυπνα Συστήματα
• Aquafit
• Εστιατόριο Theros

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...