16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γλυκά Νερά: Στέλνουν ερωτικά γράμματα στον Αναγνωστόπουλο – «Ποια δεν θα ήταν ερωτευμένη μαζί του;»

Ημερομηνία:

Τι κι αν πάγωσε το Πανελλήνιο με την σοκαριστική γυναικοκτονία της άτυχης Καρολάιν, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να έχει ομολογήσει το αποτρόπαιό έγκλημά του, υπάρχει μία γυναίκα που τον βλέπει με αγάπη και δεν διστάζει μάλιστα να το δείξει.

Ο λόγος για μία συγκεκριμένη γυναίκα που δίνει το «παρών» από την πρώτη ημέρα της δίκης, προσπαθώντας να δει από κοντά τον 33χρονο πιλότο.

Την ημέρα της απολογίας του κατάφερε να «τρυπώσει» στη δικαστική αίθουσα για να δει από κοντά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Του έχω γράψει γράμματα. Και ποια γυναίκα δεν θα ήταν ερωτευμένη μαζί του;», έλεγε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη γυναίκα, ο 33χρονος δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς -ο άνθρωπος που επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο αγκαλιάζοντας την πεθερά του και μητέρα του θύματός του- είναι παραλήπτης δεκάδων γραμμάτων θαυμασμού.

Πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» αναφέρουν πως από τον περασμένο Ιούνιο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει γίνει αποδέκτης αρκετών γραμμάτων γυναικών, που δηλώνουν τον θαυμασμό τους (!), χωρίς όμως τα γράμματα αυτά να φτάνουν στα χέρια του, αφού, σύμφωνα με το άρθρο 23 του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας των φυλακών, «η επικοινωνία των κρατουμένων με αλληλογραφία πραγματοποιείται με τα άτομα του οικογενειακού και κοινωνικού περιβάλλοντός τους, καθώς και με συνηγόρους, δημόσιες εθνικές Αρχές, διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις που έχουν αναλάβει ή υπερασπίζονται τα συμφέροντα των κρατουμένων».

Προκαλεί μάρτυρας υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Την ίδια στιγμή, μάρτυρας υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», προκαλεί με τα λεγόμενά του.

«Το κλίμα εδώ είναι κατακαθισμένο σε σχέση με τον Μπάμπη. Δεν υπάρχουν αντιδράσεις πλέον. Ο κόσμος τάσσεται άλλος ήπια απέναντί του, άλλος με θυμό. Μα και ο ίδιος με θυμό τάσσεται απέναντι στον εαυτό του. Ακόμα και οι γονείς του τάσσονται κατά της πράξης του, η μητέρα του λέει “απέναντι στην πράξη του έχω θυμό, αλλά είναι παιδί μου”. Την είχα συνάδελφο την μητέρα. Και η μητέρα μαθηματικός και ο Μπάμπης τότε ήταν στις ίδιες ηλικίες με τα δικά μου τα παιδιά».

Βλέποντας τη σοκαριστική γυναικοκτονία της άτυχης Καρολάιν, ο μάρτυρας βλέπει έναν άνδρα που σκότωσε από αγάπη…

«Μπαίνω και στις δύο θέσεις. Να μην γινόμαστε καταπέλτες δηλαδή. Απολογήθηκε και είπε την αλήθεια του. Θα πω εγώ τώρα ότι το παιδί ήταν ένα τέρας, επειδή έφτασε σε αυτή την πράξη; Το έχω πει σε διάφορες κατευθύνσεις. “Τόσο πολύ την αγαπούσε που τη σκότωσε;”. Το μόνο του λάθος ήταν ότι τη λάτρευε τόσο. Οι παθιασμένοι έρωτες καταλήγουν δραματικά. Το έγκλημα, η τραγωδία είναι σύμφυτα με την ανθρώπινη φύση. Είμαστε η χώρα που γέννησε την τραγωδία».

«Αντιμετωπίστηκε ως serial killer, είμαι πολύ θυμωμένος. Εγώ με την μητέρα του κάνω παρέα. Δεν πέρασε τέτοιος άνθρωπος. Δεν το λέω τώρα επειδή της έτυχε αυτό. Να ακούω από δημοσιογράφους να λένε ότι “να η μάνα του δολοφόνου, γυαλίζει το μάτι της”. Γι’ αυτό απέφυγαν την δημοσιότητα, έχουν καεί όλοι. Υποκλίνομαι στην σχέση των δύο γιαγιάδων, συνεργάζονται άψογα γιατί η μία σέβεται τη θέση της άλλης. Υποκλίνομαι σε αυτές τις προσωπικότητες, είναι θέμα παιδείας. Λένε “δες παιδί για να καταλάβεις μάνα, δεν ισχύει πάντοτε αυτό” ανέφερε.

«Εγώ έστειλα και ένορκη κατάθεση σαν μάρτυρας υπεράσπισης. Είπα ότι όλα τα άτομα είναι τραγικά. Ο Μπάμπης κατέστρεψε την καριέρα του και τη ζωή του. Ό,τι και να κάνει όλα τα φόρτωσαν. Τον γάμο στην Πορτογαλία, ο γάμος της Καρολάιν ήταν. Είπε ότι τον έδερνε, το πέρασαν στα ψιλά. Το λάθος του ήταν ότι λάτρευε τόσο πολύ που δεν ήθελε να τη χάσει» επεσήμανε ο μάρτυρας.

«Δεν έχει επισκεφθεί η μητέρα τον Μπάμπη, δεν ήθελε αυτός, για να μη τη φέρει σε δύσκολη θέση. Και αυτά που έλεγαν ότι είχε ξεκόψει την Καρολάιν από τους γονείς του, είναι δυνατόν; Έχω δείξει τον πόνο μου και στη μητέρα της Καρολάιν, πάω στο νεκροταφείο και λέω: «Πώς είναι μέσα αυτή η κουκλάρα; Αυτό το κουκλί που ομόρφαινε τις γειτονιές της Αλοννήσου. Ο πατέρας του Μπάμπη λέει πως έχασε δύο παιδιά και τον Μπάμπη και την Καρολάιν. Χαμένο το έχουν και αυτοί το παιδί» συνέχισε.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!»  για την δίκη.

"google ad"

«Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα τυπικό αδίκημα. Μιλάμε για ένα έγκλημα και μία ομολογημένη πράξη. Πράγματι, είχαμε 17 μηνύματα που αναγνώστηκαν και του τέθηκαν 300 ερωτήσεις. Στην απολογία του, 9 στις 10 λέξεις μιλούσε για την αγάπη του για την Καρολάιν. Μη ξεχνάμε ότι έχουμε δύο άτομα που έψαχναν βοήθεια αλλά η βοήθεια που ζητήθηκε έγινε από λάθος συμβουλές» δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ