20.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Δήμος Κισσάμου: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Εφήβων

Ημερομηνία:

Για την κατάκτηση της πρώτης θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής Κισσάμου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μυλωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Κελαϊδής, εκφράζουν τα θερμά τους  συγχαρητήρια στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο Εφήβων, για την κατάκτηση της πρώτης θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο Κ17 στη Μανίσα της Τουρκίας απέναντι στην ομάδα της Σερβίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Οι Έλληνες αθλητές ως άξιοι πρεσβευτές της χώρας μας, μας γέμισαν περηφάνια και συγκίνηση για την υψηλότατη διάκρισή τους. Η επιτυχία τους είναι το αποτέλεσμα πρωτίστως των προσπαθειών των ίδιων των αθλητών, του προπονητή, των γονιών αλλά και όλων όσοι συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή νίκη ως συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες.

Για την πόλη μας, ξεχωριστή είναι η συγκίνηση, η περηφάνια και η χαρά καθώς στους κόλπους της Εθνικής Ομάδας βρίσκεται και ο «δικός μας» Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, γιος του φίλου Μαραγκουδάκη Μανώλη και της δημοτικής συμβούλου Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλας, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του με σωστή καθοδήγηση και τους οποίους συγχαίρουμε από καρδιάς.

Ευχόμαστε οι αθλητές μας να έχουν υγεία, πολλές επιτυχίες στην αθλητική τους διαδρομή και να ακολουθούν τους στόχους και τα όνειρά τους”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ