15.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Δήμος Χανίων: Διευκρινίσεις για την έκταση του ακινήτου των Αγίων Αποστόλων

Ημερομηνία:

Με αφορμή αναφορές στον τοπικό Τύπο, σχετικά με την κυριότητα της  έκτασης  του ακινήτου των Αγίων Αποστόλων, η οποία μεταβιβάστηκε πρόσφατα από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (Ετ.Α.Δ) στο Δήμο Χανίων, διευκρινίζεται ότι η παραχωρηθείσα έκταση είναι 456.358 τ.μ και τα εναπομείναντα 127,367 – από τα 583.725 τ.μ.-  αφορούν αιγιαλό ο οποίος καθορίστηκε μετά την απαλλοτρίωση και τις αγορές”.

Aυτό προκύπτει τόσο από  την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10748/13-2-2012 απάντηση του Διευθύνοντα  Συμβούλου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε., Δημήτρη Λάμπρου σε  επιστολή του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου των Αγίων Αποστόλων όσο και από την τοποθέτηση του Διευθυντή Διαχείρισης Περιουσίας  της  Ετ.Α.Δ. κ. Μανώλη Βαλσαμή, κατά τη διάρκεια της τελετής για την μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του εν λόγω ακινήτου  στο Δήμο Χανίων την περασμένη Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, στο Δημαρχείο Χανίων.

Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να μην υποβαθμίζονται σημαντικά για τον τόπο μας θέματα, όπως το συγκεκριμένο, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα της κοινωνίας μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...