15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δίκη Δουρουντάκη: Αγανάκτηση της οικογένειας του νεκρού για τη νέα αναβολή λόγω Covid-19

Ημερομηνία:

Αναβολή έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Δυτικής Κρήτης.

Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή, καθώς όπως υποστήριξε ο 48χρονος -σήμερα- κατηγορούμενος δεν μπορούσε να παραστεί στη δικαστική αίθουσα λόγω Covid-19.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αγανάκτηση στην οικογένεια του νεκρού οι οποίοι εξοργισμένοι τόνισαν πως «Δεν γίνεται πέντε χρόνια δολοφόνος να είναι έξω».

Ο 45χρονος -τότε- κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 70χρονο και δικάζεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί κατά πλειοψηφία (6-1), καθώς το δικαστήριο είχε κρίνει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Τον βρήκαν θαμμένο με το αυτοκίνητό του

Ο Παντελής Δουρουντάκης βρέθηκε πολλές εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Αλικιανού Χανίων. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαρτίου του 2018, όταν για τελευταία φορά πήγε στο κοπάδι του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ακολούθησαν πολύμηνες έρευνες από την Αστυνομία, ενώ οι Αρχές είχαν εντοπίσει τότε και το σήμα από τις δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που είχε ο Δουρουντάκης. Σημειώνεται ότι το σήμα του ενός κινητού “φανέρωνε” διαφορετική τοποθεσία από αυτή που έδειχνε η δεύτερη συσκευή. Η σορός του Δουρουντάκη εντοπίστηκε τελικά τον Ιούνιο του 2018, μετά από υπόδειξη του 45χρονου –τότε- κατηγορούμενου.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...