16.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Δίωξη στα Χανιά για χειραγώγηση των αγώνων κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Ημερομηνία:

Πειθαρχική δίωξη κατά του ΑΟ Χανιά άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Στέφανος Μπαξεβάνης για χειραγώγηση και των δύο αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο αγώνες είχαν γίνει στις 7/1 και 13/1 και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 4-1 στα Χανιά και στην ρεβάνς με 6-0.

Η πειθαρχική δίωξη του κ. Μπεξεβάνη βασίστηκε στις εκθέσεις της Sportradar, η οποία συνεργάζεται με την UEFA και παρακολουθεί τα δρώμενα του στοιχήματος.

Για τον ίδιο λόγο ασκήθηκε δίωξη στον Κισσαμικό και την Παναχαϊκή για τις αναμετρήσεις με Πανσερραϊκό και Καλλιθέα αντίστοιχα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

– Της ΠΑΕ Κισσσαμικός ΠΓΣ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πανσερραϊκός – Κισσαμικός, πρωτάθλημα Football League, 14/2/2016).

– Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Χανιά – Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας, 7/1/2016).

– Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Ολυμπιακός – Χανιά, Κύπελλο Ελλάδας, 13/1/2016).

– Της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Παναχαϊκή – Καλλιθέα, πρωτάθλημα Football League, 31/1/2016)”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...