17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Δεν είναι κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο, είναι το νέο πλοίο της ΑΝΕΚ F/B ASTERION II | Φωτός

Ημερομηνία:

Aυτό είναι το F/B ASTERION II το νέο πλοίο της ANEK LINES που έρχεται για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε ταξίδι από και προς τη Βενετία!

Ο νέος μεγάλος “Γιαπωνέζος” της ANEK LINES ναυπηγήθηκε το 1991 στα Ναυπηγεία της Mitsubishi στην Ιαπωνία και το μήκος του φτάνει τα 192,5 μέτρα και το πλάτος του τα 27 μέτρα, , ενώ οι απαράμιλλης ομορφιάς ναυπηγικές γραμμές του, μας θυμίζουν και άλλα γιαπωνέζικα σκαριά που ταξιδεύουν με επιτυχία στις θάλασσες μας.

Έχει χωρητικότητα 31.804gt (6.368 dwt),και βύθισμα 6,92 μέτρα. Διαθέτει 451 κρεβάτια, κινηματογράφο, εστιατόρια, καταστήματα και μπορεί να μεταφέρει 720 επιβάτες. Η χωρητικότητα του γκαράζ του είναι 1.700 γραμμικά μέτρα και φιλοξενεί 840 Ι.Χ. και 117 φορτηγά. Διαθέτει 3 μεγάλες ράμπες φόρτωση συν το bow visor, 2 κατάμπαρα, ενώ τα κυρίως γκαράζ 3 και 4 έχουν ύψος 5,2 μέτρα!

Εξοπλίζεται με 2 κύριες μηχανές MAN-B&W MITSUBISHI 14V52/55B συνολικής ιπποδύναμης 29.540 b.h.p. και αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 21,5 κόμβων -με κατανάλωση 76t/24h- και μέγιστη 23,3 κόμβους. Εξοπλίζεται, επίσης, με 3 Ηλεκτρομηχανές DAIHATSU 6DL-28 των 1.800 ps η κάθε μια (5.400ps), 3 γεννήτριες FEK55E-10 των 1500KVA, πτερύγια ευσταθείας, Bow Thruster και προπέλες μεταβλητού βήματος. Το πλοίο ανήκει στην κλάση SING-LLOYD.

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου όπως τις βρήκαμε στη σελίδα της ΑΝΕΚ είναι πράγματι εντυπωσιακές:

"google ad"

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...