13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Δεν επέτρεψε η αστυνομία τη συνάντηση μελών του Μουσικού Συλλόγου Χανίων με εκπροσωπο της – Ζήτησαν εξακρίβωση στοιχείων

Ημερομηνία:

Με ανακοινωσή του ο Μουσικός Σύλλογος Χανίων καταγγέλει τη στάση της αστυνομίας:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου, παρέμβαση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων από τη Διοίκηση και μέλη του Παραρτήματος Χανίων του ΠΜΣ με σκοπό να επιδοθεί το υπόμνημα διαμαρτυρίας και να δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις για τη σύλληψη του συναδέλφου μουσικού.

Στη προσπάθεια μας να συναντηθούμε με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και αφού επανειλημμένα είχαμε προσπαθήσει τηλεφωνικά να οριστεί ημέρα και ώρα που θα μας δεχτούν, βρήκαμε την επίμονη άρνηση κάθε επικοινωνίας. Έφτασαν στο σημείο ακόμη και να ζητήσουν την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας μέλους της Διοίκησης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση για να αιτιολογήσει την άρνηση της να δεχτεί τη Διοίκηση του Παραρτήματος χρησιμοποίησε κάθε λογής επιχειρήματα: ότι υπάρχει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πλέον και δεν χρειάζεται η φυσική μας παρουσία, ότι εξ αιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας δεν επιτρέπονται οι συναντήσεις.

Θέλουμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα:
Έχει απαγορευτεί η είσοδος στους εκπροσώπους σωματείων στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Πώς αιτιολογείται ότι ο αστυνομικός διευθυντής βρισκόταν σε συνάντηση την Τετάρτη 28 Ιουλίου με εκπροσώπους φορέα της πόλης ενώ την επομένη αρνούνταν.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί από τη δικαιολογημένη οργή που προκάλεσε το συγκεκριμένο απαράδεκτο γεγονός. Ειδικά, όταν μέσα σε μια κουτσουρεμένη καλοκαιρινή περίοδο οι μουσικοί προσπαθούν να βγάλουν «τα σπασμένα» μηνών.

Έχουμε αποδείξει πως η οργανωμένη διεκδίκηση και οι κινητοποιήσεις του σωματείου μας είναι η δύναμη που κανείς δεν μπορεί να υποτιμά.

Επισυνάπτουμε το υπόμνημα διαμαρτυρίας:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...