13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

«Καλώς τόνε και ας άργησε»: Η Αγωνιστική Συνεργασία Χανίων για τις επικείμενες εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Ημερομηνία:

Συνάδελφοι ,σες  ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων έχει ανακοινώσει ότι στις 15-16 Σεπτέμβριου  θα πραγματοποιηθούν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξηνέων οργάνων. Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν όσοι συνάδελφοι  είναι τακτοποιημένοι οικονομικά  η έχουν εγγραφή μέχρι τις 1 Αυγούστου 2021.

Μια μέρα πριν κλείσουν τα  μητρώα του  συλλόγου(30/7) εμφανίστηκε στα τοπικά ΜΜΕ  ο πρόεδρος του συλλόγου  για να καλέσει τους εμπόρους της πόλης μας να τακτοποιηθούν η να εγγράφουν  στον εμπορικό σύλλογο .Αλήθεια πόση υποκρισία..

Τρία χρόνια αυτός και το προεδρείο  τι έκανε για να μαζικοποιήσει  και να δυναμώσει τον σύλλογο ;

Τρία χρόνια τώρα και με αφορμή την πανδημία δεν έγινε καμία γενική συνέλευση του συλλόγου προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα μας. Ούτε τις νέες τεχνολογίες δεν χρησιμοποίησαν προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι(τηλεδιασκέψεις). Να μην πούμε εδώ πόσα διοικητικά συμβούλια έγιναν.

Αλήθεια που είναι οι «ξεκάθαρες προτάσεις» του προέδρου και όλων αυτών  που φιλοδοξούν να είναι  υποψήφιοι ενάμισι μήνα πριν τις εκλογές του συλλόγου;

Τι «θεό λατρεύουν» και τι πρεσβεύουν για τα δεινά του αυτοαπασχολούμενου και του μικρού εμπόρου;Στο βαθμό που μας αναλογεί σαν Αγωνιστική συνεργασία εμπόρων εδώ και καιρό  έχουμε δημοσιοποιήσει τις θέσεις μας και τα αιτήματα και καλούμε τους συνάδελφους να τα  διεκδικήσουμε από κοινού.

Ένας μαζικός φορέας  ,τα μέλη του  έχουν ανάγκη από ζωντανές συζητήσεις (γενικές συνελεύσεις -συσκέψεις –ενημερώσεις).Οι αγωνίες και τα προβλήματα μας δεν μπορούν βρουν λύσεις μέσω ενός debate αλλά μέσω μαζικών συλλογικών διεκδικήσεων .

Υ.Γ. Σε κανένα μαζικό φορέα-σύλλογο   δεν υπάρχουν επικεφαλής συνδυασμού. Υπάρχουν προγράμματα ,και θέσεις.

Υ.Γ. Η αγωνιστική συνεργασία είναι μια συσπείρωση ατόμων με διαφορετικές καταβολές αλλά με διάθεση και πρόγραμμα για να διεκδικήσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που μας έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές των κυβερνήσεων.

Υ.Γ Η Αγωνιστική Συνεργασία  Εμπόρων ποτέ δεν ήταν αρνητική σε συζητήσεις πάνω σε θέσεις και προγράμματα που αφορούν τους αυτοαπασχολουμένους και μικρούς εμπόρους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...