27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

«Δεν θα απολύσουμε δημόσιους υπάλληλους» ισχυρίζεται ο Κικίλιας

Ημερομηνία:

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα υπογραμμίζοντας πως «είναι ικανός να πει τα πάντα στους πάντες» και δεν είναι ικανός να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι δανειστές, σε αντίθεση με τη ΝΔ. Υποστήριξε πως δεν θα απολύσουν υπαλλήλους του δημοσίου σε περίπτωση που έρθουν στην κυβέρνηση, καθώς «στην Ελλάδα που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κανένας Έλληνας δεν θα μένει πίσω».

Με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά την παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, ο Β. Κικίλιας υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας πλέον δεν μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που επιβάλλονται για τον τόπο. «Μετά από αυτά μπορεί κανείς να πιστέψει ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να εκσυγχρονίσει την διοίκηση; Είναι ικανός να υποσχεθεί στους πάντες τα πάντα».

Σχετικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, δήλωσε πως θα μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας και απέρριψε τις κατηγορίες για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, υποστηρίζοντας ότι στην Ελλάδα του Κ. Μητσοτάκη κανείς δεν θα μένει πίσω.

«Θα μιλήσει στους νέους ανθρώπους με τη γλώσσα της αλήθειας και θα παρουσιάσει το δικό του όραμα για την Ελλάδα του αύριο. Ο πρόεδρος της ΝΔ μέσα από την συνεχή επαφή με εκπροσώπους επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων αλλά και με απλούς πολίτες είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σχέδιο με προτεραιότητες για το πως θα βγει η χώρα από την κρίση. Στο κέντρο έχει πώς θα έλθουν δουλειές, πώς θα ανακάμψει η οικονομία, πώς θα δημιουργηθεί ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, Δημόσια Διοίκηση με καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες με λιγότερη γραφειοκρατία. Στην Ελλάδα που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης κανένας Έλληνας δεν θα μένει πίσω και οι καλύτεροι δεν θα επιλέγονται με κλήρωση».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ