22.4 C
Chania
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2026

Δεν μπορεί να λειτουργήσει το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης

Ημερομηνία:

Για την αδυναμία του να ανταποκριθεί επαρκώς στο σύνολο των υποχρεώσεών του, κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Παράρτημα Κρήτης. 
Όπως καταγγέλλει από τον Σεπτέμβριο του 2011 το Επιμελητήριο λειτουργεί χωρίς γραμματεία.

«Το Κεντρικό ΓΕΩΤΕΕ, το οποίο έχει κατά το νόμο την ευθύνη λύσης του προβλήματος, έχει ήδη ενημερωθεί με τρεις επιστολές», υποστηρίζει και προσθέτει:

«Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έχει δρομολογήσει λύση ως όφειλε, αλλά μέχρι πρότινος ούτε καν όριζε στα θέματα συζήτησης του Δ.Σ. το πρόβλημα του Παραρτήματος Κρήτης. Στο τελευταίο Δ.Σ. ορίστηκε αυτό το θέμα σε τέτοια σειρά που δεν συζητήθηκε».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Reuters: Στο τραπέζι επαφές Πούτιν και AfD για να ξαναμπεί το ρωσικό αέριο στη Γερμανία

Ο κορυφαίος οικονομικός απεσταλμένος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν...

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας για το παγκόσμιο βραβείο «Smile Grand 2026»

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΟ Θανάση Δεβλιώτη για το παγκόσμιο βραβείο Smile Grand 2026 στην Περιφέρεια Κρήτης για την πρόληψη και στοματική υγεία των παιδιών.