26.8 C
Chania
Wednesday, July 3, 2024

Δηλώσεις Νότη Μαριά

Ημερομηνία:

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

«Την ώρα που η κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει την φοροδιαφυγή, φορολογεί τους ανέργους σαν ελεύθερους επαγγελματίες ενώ ταυτόχρονα με απειλές για δυσβάσταχτα πρόστιμα αναγκάζει τον υπερχρεωμένο Έλληνα οικογενειάρχη να συγκεντρώσει περισσότερες αποδείξεις από αυτά που του μένουν να καταναλώσει».

ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

«Τεράστιο πολιτικό ζήτημα δημιουργείται για την κυβέρνηση με την εγκύκλιο Μηταράκη η οποία επιτρέπει στους γερμανικούς δήμους και περιφέρειες να βάλουν χέρι στα κονδύλια που προορίζονται για την ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων στη χώρα μας. Με τον τρόπο αυτό ο Φούχτελ και η παρέα του γίνονται τζάμπα μάγκες αφού χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη με δικά μας χρήματα διεισδύουν στην ελληνική οικονομία εμπεδώνοντας τη γερμανική εξάρτηση της χώρας μας.

Για το ζήτημα αυτό η κυβέρνηση θα ελεγχθεί κοινοβουλευτικά και όχι μόνο».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

«Η κυβέρνηση ακολουθώντας τη λογική του Χότζα αφού διέρρευσε υπέρμετρες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα τελικά έκανε δήθεν χάρη στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό επιβάλλοντας χαμηλότερες αυξήσεις. Έτσι, αντί η κυβέρνηση να «παγώσει» τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ, με την πολιτική της παγώνει στην κυριολεξία εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη τη χώρα»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φ. Παρασύρης: «Επιτέλους να σταματήσει το σίριαλ με τον διαγωνισμό των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη και την Πελοπόννησο»

Ανακοίνωση Φραγκίσκου Παρασύρη, Βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Ενέργειας...

ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης: Ανάγκη να επανέλθει η λογική – Προσοχή στα εξοντωτικά πρόστιμα!

Κάλεσμα για επαναφορά στη λογική απευθύνει h Διοίκηση του...

Δημ. Ανθούσης για συγχωνεύσεις σχολείων: Tα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πλατανιά κ. Δημήτρης...