19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Δημοσιογραφικό σεμινάριο στο Ηράκλειο υπό την αιγίδα της Ε.Ε. και με την υποστήριξη της περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας της Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της  Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), διοργανώνουν σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ  της Περιφέρειας της Κρήτης με θέμα: «Νομοθεσία και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Περιφερειακή ανάπτυξη, την Καινοτομία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις: στρατηγική για την απασχόληση». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, 10:30 – 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας Κρήτης 1, Ηράκλειο Κρήτης).

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές Έλληνες Ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων.

Οι ομιλίες και παρουσιάσεις θα αφορούν, αφενός, στις νομοθετικές και πολιτικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη, την καινοτομία, και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα των νέων και, αφετέρου τα μέσα και εργαλεία που θέτουν οι αρμόδιες Γενικές Διευθύνσεις και Υπηρεσίες στη διάθεση των δημοσιογράφων για την κάλυψη της δράσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αδυνατώ να υπογράφω απευθείας αναθέσεις» – Επιστολή «βόμβα» από τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ στον πρωθυπουργό, «καρφώνει» Αυγενάκη

Επιστολή «βόμβα» απέστειλε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού, «Δήμητρα»,...

«Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του»

Ένα ταξίδι στον χρόνο και μαζί στην πολυσχιδή προσωπικότητα...