21.8 C
Chania
Wednesday, May 22, 2024

ΔΗΠΑΚ: Ακόμα μία απαράδεκτη συμπεριφορά συμβολαιογράφου σε πλειστηριασμό ενάντια σε πολίτες

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων αναφέρεται στην απαράδεκτη συμπεριφορά συμβολαιογράφου ενάντια σε πολίτες που ζητούσαν να ενημερωθούν για πλειστηριασμό που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρουν, στο συγκεκριμένο πλειστηριασμό δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και ως εκ τούτου θα πρέπει να κηρυχθεί άκυρος. Όμως, αντ’ αυτού, η συμβολαιογράφος έλεγε στους πολίτες πως αυτή θα αποφασίσει αν ο πλειστηριασμός είναι έγκυρος ή όχι.

Η ΔΗΠΑΚ ζητά να προστατευθούν οι πολίτες από τους “δήθεν τηρητές της νομιμότητας” ενώ αναφέρει ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να υπάρχει αστυνομικός στο Ειρηνοδικείο “για την προστασία των πολιτών και της νομιμότητας”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ! ΔΗΠΑΚ ΧΑΝΙΩΝ 6 – 7 – 2017

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΠ.

ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 -7 – 2017 ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΒΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ( ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΜΜ ), ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΦΟΡΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΙ Θ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΑ Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΗΡΥΚΑΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο Φ Ε Ι Λ Ε Ι ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;;;;;;;;;

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.

ΣΤΙΣ 4.15 ΜΜ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ!

ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ Θ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ Η ΟΧΙ!!!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ;;;;;;

Η ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ Η ΟΧΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;;;;;;;;;

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ. ΩΡΑ 5ΜΜ. Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ;;;;;;;;;

ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;;;;;;;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ;;;;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!

ΔΗΠΑΚ ΧΑΝΙΩΝ 6 – 7 – 2017

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαίωμα στον Ασάνζ να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ

Οιδρυτής του αποκαλυπτικού ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, μπορεί να...

3η Γιορτή Αθλητισμού στην Γαύδο

Ο Δήμος Γαύδου στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Αθλητισμού στο νησί...

Στο Κ.Α.Σ. η μελέτη για κατασκευές σκίασης και εξοπλισμού στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μετέβη σήμερα στην Αθήνα...

Χανιά: Λουκέτο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ως Αθλητικό Κέντρο

Συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποίησαν έλεγχο...