20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Διήμερο δράσεων από την Περιφέρεια Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την προαγωγή της σεξουαλικής υγείας των νέων στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης, Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Κρήτης-ΠΕΠΙΣ, Αυτοτελές Γραφείο Ισότητας), το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και το Κέντρο Υγείας Χανίων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας συνδιοργανώνουν διήμερο δράσεων για την προαγωγή της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας των νέων.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης «Δράσεις Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Περιφέρεια Κρήτης 2018-2020», που υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Το διήμερο δράσεων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 01 Ιουλίου 2022 στα Χανιά. Αύριο Πέμπτη, 30 Ιουνίου και ώρα 10:30 με 2:00μ.μ. θα υλοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων ημερίδα για την προαγωγή της σεξουαλικής υγείας των νέων, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστούν και οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια από την Περιφέρεια Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο για την προώθηση της ισότητας των φύλων και θα γίνει απολογισμός του έργου.

Την ίδια ημέρα, μετά το πέρας της ημερίδας, από τις 2:00 έως τις 6:30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών από στελέχη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και ειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 2:00μ.μ. θα υπάρχει φιλικό σημείο ενημέρωσης σχετικά με τη σεξουαλική υγεία των νέων (infopoint) στην Πλατεία 1866, στα Χανιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...