14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Χανιά, μια πόλη για φοιτητές»

Ημερομηνία:

Oι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να μοιραστούν την οπτική τους για την πόλη που ζουν και σπουδάζουν συμμετέχοντας στον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «ΧΑΝΙΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ» τον οποίο διοργανώνει το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, τη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών-TEI Kρήτης και το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ). Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους φοιτητές και στους Erasmus φοιτητές που σπουδάζουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης των Χανίων (Πολυτεχνείο Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών-TEI Kρήτης, Μ.Α.Ι.Χ.).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής και η υποβολή φωτογραφιών αρχίζουν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και λήγουν την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μία έως πέντε φωτογραφίες και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υποβολή της φοιτητικής ταυτότητας. Οι φωτογραφίες υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: http://photo-contest.maich.gr/el/.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η επιλογή των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από πέντε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους της πόλης. Η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό είναι εθελοντική.

Μιχάλης Καλαϊτζάκης, Φωτογράφος (Εκπρόσωπος Δήμου Χανίων)
Νεκτάριος Πόγκας, Φωτογράφος και μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου του Πολυτεχνείου Kρήτης ‘Φωτοσκίαση’ (Εκπρ. Πολυτεχνείου Κρήτης)
Αλέξης Αλεξίου,Φωτογράφος και Μέλος της Πολιτιστικής Ομάδας της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών-TEI Kρήτης (Εκπρόσωπος ΤΕΙ Κρήτης)
Βιργινία Λαχανά, Ερασιτέχνης Φωτογράφος (Εκπρόσωπος ΜΑΙΧ)
Βασίλης Κοζωνάκης, Φωτογράφος ‘Eyeland’

ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα δοθούν τρία βραβεία ως εξής: 100 ευρώ για τη φωτογραφία της πρώτης θέσης, 50 ευρώ για τη φωτογραφία της δεύτερης θέσης, 30 ευρώ για τη φωτογραφία της τρίτης θέσης. Οι βραβευμένες φωτογραφίες καθώς και άλλες φωτογραφίες που θα επιλεχθούν θα εκτεθούν στα πλαίσια ανοιχτής εκδήλωσης, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Επικοινωνία: Ηλέκτρα Ρεμούνδου, Βίκυ Αντωνοπούλου
τηλ: 2821035000 εσωτ. 578 ή 560, e-mail: photocontest@maich.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...