17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Διαμαρτυρία αγροτών για τους δασικούς χάρτες στη Διεύθυνση Δασών Χανίων: “Η κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα προς όφελος των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων”

Ημερομηνία:

Η ΕΟΑΣΝΧ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δασών Νομού Χανίων για το φλέγον ζήτημα των δασικών χαρτών. Το ΔΣ της ΕΟΑΣΝ Χανίων έθεσε για άλλη μια φορά στην προϊσταμενη της Διεύθυνσης Δασών τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την διαδικασία της ανάρτησης των δασικών χαρτών.

Μέσα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο λαός με τον πληθωρισμό να τρέχει, η κυβέρνηση μας καλεί να αποδείξουμε ότι μας ανήκει  η γη που έχουμε από τους γονείς και τους παππούδες μας και από την οποία παλεύουμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο. Το κόστος για να το κάνουμε αυτό είναι πέρα από τις δυνατότητες μας και όλο αυτό γίνεται για να «ξεκαθαρίσουν» το τοπίο ώστε να προχωρήσουν οι πολυπόθητες επενδύσεις από τις οποίες θα θησαυρίσουν οι κολοσσοί της ενέργειας που μας χρυσοπουλάνε το ρεύμα και οι μεγαλοξενοδόχοι.

Άμεσα πρέπει η κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα προς όφελος των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων ικανοποιώντας τα αιτήματα μας.

Απαιτούμε:

  • Για όλες τις εκτάσεις που ήταν και είναι αγροτικές και δεν αμφισβητείται ο αγροτικός χαρακτήρας ενώ περιλαμβάνονται στις εκτάσεις που έχουν κηρυχθεί αναδασωτέες, το κράτος με δική του ευθύνη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση στα λαϊκά στρώματα.
  • Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα διοικητικά μετρά από το κράτος, ώστε να μην επιβαρυνθούμε από διαδικασίες που το ίδιο το κράτος μας ανάγκασε να μπούμε και χωρίς δική μας ευθύνη.
  • Να εξασφαλιστεί παράταση του χρόνου ενστάσεων – αντιρρήσεων λόγω των δυσκολιών που προκύπτουν από την πανδημία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...