18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Διαμαρτυρία vegans το απόγευμα στο Σύνταγμα ενάντια στο σούβλισμα των αρνιών το Πάσχα

Ημερομηνία:

Η Vegan Life NGO διοργανώνει για δεύτερη χρονιά διαμαρτυρία «ενάντια στην σφαγή 2 εκατομμυρίων και πλέον αρνιών και κατσικιών» για τον εορτασμό της Κυριακής του Πάσχα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Vegan Life NGO, η διαμαρτυρία, υπό τον τίτλο «Η σφαγή δεν είναι αγάπη», θα έχει ειρηνικό και στατικό χαρακτήρα και θα λάβει χώρα στην πλατεία συντάγματος, σήμερα Μεγάλη Τρίτη και ώρες 18:30 με 20:30.

«Την κατά τα άλλα χαρμόσυνη ημέρα του Πάσχα, που θεωρητικά είναι μια ημέρα αγάπης, κανείς δεν θέλει να γνωρίζει πως το αρνί που βρίσκεται παλουκωμένο στη σούβλα του ήταν ένα μωρό και πριν σφαχτεί ήταν μέλος μιας οικογένειας – μιας οικογένειας, όπως και η δική τους, που γλεντάει γύρω από το πτώμα του μικρού αρνιού.

Τα μικρά αρνιά τα οποία προορίζονται για σφαγή, έχουν αρπαχτεί μέρες πριν από τις μητέρες τους και συνήθως η ηλικία τους είναι μόλις 2.5 μηνών το πολύ. Δηλαδή, το χαρούμενο του Πάσχα βασίζεται στη δολοφονία μωρών !

Κανείς δεν νοιάζεται για το τι ένιωθαν, τα μωρά αυτά, όταν τα άρπαζαν από τη μητέρα τους, όταν τα πετούσαν από τα φορτηγά μεταφοράς πάνω στις ράμπες εκφόρτωσης των σφαγείων, για το φόβο και τον τρόμο που ένιωθαν όταν περίμεναν όλα μαζί, το ένα πίσω από το άλλο, στη γραμμή που θα τους οδηγούσε στο τέλος της ζωής τους, με μια βολή στο κεφάλι τους και μια βαθιά μαχαιριά στο λαιμό τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...