16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και σε συνεργασία με τη Δ/νση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Χανίων θα προβεί σε διανομή τροφίμων (γραβιέρας, φέτας και ζυμαρικών) στους οικονομικά αδύναμους του Δήμου μας, που είχαν υποβάλλει αιτήσεις και δικαιολογητικά στις αρχές του χρόνου και είχαν εγκριθεί βάσει του προγράμματος της Ε.Ε 2012.

Η διανομή θα γίνει:

  • την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου μετά τις 10:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι
  • και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα από 08:00 το πρωί μέχρι την 13:00 το μεσημέρι .

και συγκεκριμένα:

  • Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά από το Δημαρχείο Πλατανιά ,αρμόδια & υπεύθυνη του προγράμματος ,  η κ. Ντίνα Πατρικάκη τηλ.28210 83579
  • Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Βουκολιών στο Δημ/κο Κατ/μα Βουκολιών ,τηλ. επικοιν. 28240 83125
  • Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου στο Δημ.Κατ/μα Κολυμβαρίου ,τηλ. επικοιν. 28240 23823
  • Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων στο Δημ.Κατ/μα Αλικιανού ,τηλ. επικοιν. 28213 41010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ