21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Ψάχνουν στοιχεία στο ταξί του πατέρα της οι Αρχές

Ημερομηνία:

Στο ταξί του πατέρα της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να βρεθούν νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.

Μετά την αποκάλυψη του πατέρα της Δώρας, πως πήρε πελάτη έξω από το νεκροταφείο περίπου την ώρα της δολοφονίας, οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το ταξί προκειμένου να βρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που ενδεχομένως να συνδέεται με όσα έχουν βρεθεί στο νεκροταφείο.

Οι αστυνομικοί τονίζουν πως όλοι είναι ύποπτοι από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο στοιχείο για το κίνητρο της δολοφονίας.

«Πήρα έξω από το Β’ Νεκροταφείο έναν πελάτη»

Την Κυριακή, ο πατέρας της άτυχης Δώρας, Κώστας Ζέμπερης, κατέθετε επί 5 ώρες.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο ένα πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας δήλωσε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής: «Εγώ, εκείνη την ώρα ανέβαινα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά. Η τύχη μου η ”μαύρη” με έβαλε να περάσω τυχαία έξω από το Νεκροταφείο και να πάρω, μάλιστα, έξω από το Β’ Νεκροταφείο πελάτη. Εγώ δούλευα ταξί και είχα μια Κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι. Φεύγω, αλλά, επειδή είχε κίνηση η Κηφισίας, φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, Σπύρου Λούη και κατεβαίνω στον Περισσό. Εκεί, κατέβηκα και έξω από το νεκροταφείο, πήρα έναν άντρα από την πόρτα του νεκροταφείου, περίπου 30 με 35 ετών, και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ, την ώρα που δεν γνώριζα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου. Μπορούν να με δουν και από τις κάμερες. Εγώ ήμουν εκεί, γύρω στις 18:30, σίγουρα, όταν είχαν κλείσει οι γραμμές του τρένου».

 

reader.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...