16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δυό άκαρποι πλειστηριασμοί και χθες στο Ειρηνοδικείο Χανίων

Ημερομηνία:

Άκαρποι κηρύχτηκαν και χθες και οι δύο πλειστηριασμοί που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ειρηνοδικείο Χανίων.Ο μεν πρώτος αφορούσε οφειλές τουριστικής εταιρείας (real estate) ενός εκατομμυρίου περίπου προς τράπεζες και δημόσιο, ενώ ο δεύτερος χρέος 12.000 ευρώ (!!!) Χανιώτη προς ιδιώτη μεγάλο επιχειρηματία πανελλαδικής εμβέλειας.

Σημειώνεται ότι για συνολικό χρέος 110.000 ευρώ ο οφειλέτης έχει αποδώσει 98.000 ευρώ και για τα υπόλοιπα 12.000 ευρώ απειλείται το σπίτι του (!!!)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ