17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

Ημερομηνία:

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδας της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ, παρ’ όλη την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόμαχοι της δουλειάς. Φέτος, οι συνταξιούχοι και πολλοί φίλοι με δύο πούλμαν λειτουργήθηκαν στον Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής, στο Σφηνάρι Κισσάμου, στη συνέχεια πήγαν στο Καστέλλι και το απόγευμα επέστρεψαν στα Χανιά.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας και βοήθησαν ηθικά και υλικά ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος με επιτυχία η γιορτή μας παρ’ όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπήρξαν, αλλά λυπούμαστε πραγματικά και για όσους αδιαφόρησαν και παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας δεν μας βοήθησαν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ενίσχυσαν την λαχειοφόρο μας αγορά το Εργατικό Κέντρο το Σύλλογο εργαζομένων Διοικητικής Υπηρεσίας ΙΚΑ Χανίων, και το Σύλλογο εργαζομένων Υγειονομικής Υπηρεσίας ΕΟΠΥΥ, αλλά και όλους τους συναδέλφους και φίλους που ήρθαν και φέτος και γιόρτασαν μαζί μας και τους ευχόμαστε και του χρόνου να είναι όλοι καλά και να είναι βέβαιοι ότι μέσα από το Σωματείο μας το ποίοι έχει μια μεγάλη ιστορία, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων μας.

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

   Κατά την λαχειοφόρο αγορά της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Χανίων για την γιορτή της Αγ. Παρασκευής που έγινε στις 26/7/2013, κέρδισαν οι κάτωθι αριθμοί.

344   Εικόνα Αγίας Παρασκευής

474   Φουρνάκι μικροκυμάτων

255   Μπλέντερ

290   Ρολόι τοίχου

277   Τοστιέρα

439   Πουκάμισο

301   Μπλούζα

11    Βραστήρας

480   Ρολόι τοίχου

"google ad"

78    Ηλεκτρική σκούπα

315   Πουκάμισο

65   Σίδερο ατμού

77   Λεμονοστύφτης

66   Μπλούζα

233   Σεσουάρ μαλλιών

208   Μιξεράκι μούλτι

282   Ανεμιστήρας

284   Ρολόι χειρός

36   Κολιέ

Όσοι έχουν κερδίσει μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από το γραφείο της Ένωσής μας Στοά Βαρδινογιάννη 1ος όροφος, καθημερινά από τις 9-12 μ.μ. εκτός Σαββάτου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...