20.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Δωρεά συμπυκνωτών οξυγόνου από την CRETAN DAILY CRUISES στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων επισκέφθηκε ο κ. Περικλής Χηνόπουλος εκπροσωπώντας την “CRETAN DAILY CRUISES”, προκειμένου να παραδώσει εκ μέρους της εταιρείας δωρεά συμπυκνωτών οξυγόνου προς το ίδρυμα.

Την παραλαβή εκ μέρους της Διοίκησης του ΔΓΧ έκανε ο κ. Μιχάλης Καράκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χηνόπουλο “για την προσφορά και την ευαισθησία που επιδεικνύει η εταιρεία απέναντι σε συνανθρώπους και ιδρύματα του νομού”.

Ο κ. Χηνόπουλος από την πλευρά του υποστήριξε ότι “Κάνουμε ότι μπορούμε για να καλύψουμε κοινωνικές ανάγκες. Πόσο μάλλον προς ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως αυτή των συνανθρώπων της Τρίτης ηλικίας, των απόμαχων της ζωής, που έχουμε όλοι χρέος να τους εξασφαλίζουμε ποιοτική και αξιοπρεπή διαβίωση. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του ΔΓΧ και στο Δήμο Χανίων για την σοβαρή και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια και για τους υψηλούς στόχους που θέτουν για ένα Γηροκομείο στολίδι. Από την πλευρά μας, είμαστε και θα είμαστε εδώ να συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας”.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...