21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Δύο κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Λιμάνι της Σούδας

Ημερομηνία:

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσαν σήμερα δύο κρουαζιερόπλοια, το Rhapsody of the Seas της εταιρείας Royal Caribbean International και το Louis Aura της εταιρείας Celestyal Cruises.

Το Rhapsody of the Seas στο οποίο επέβαιναν 2.376 επιβάτες και 799 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 7:00 προερχόμενο από το Μποντρούμ της Τουρκίας και αναχώρησε στις 15:00 με προορισμό την Τσιβιταβέκια (Ρώμη).

Το Louis Aura στο οποίο επέβαιναν 803 επιβάτες και 315 άτομα πλήρωμα, κατέφθασε στη Σούδα στις 10:30 προερχόμενο από την Μύκονο και θα αναχωρήσει στις 22:00 με προορισμό την Ρόδο.

Έτσι τα Χανιά επισκέφθηκαν σήμερα συνολικά και από τα δύο κρουαζιερόπλοια 3.179 επιβάτες και 1.114 άτομα πλήρωμα, δίνοντας μια σημαντική τονωτική ανάσα στην τοπική αγορά.

Σημειώνεται ότι το 2015 το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων έχουν ήδη προσεγγίσει 25 κρουαζιερόπλοια από τα συνολικά 63 που έχουν προγραμματιστεί για φέτος, ενώ μέχρι σήμερα ο συνολικός αριθμός των επιβατών των 25 πλοίων είναι 38.583 και των πληρωμάτων 15.927. Έχουν δηλαδή ήδη υπερκαλυφθεί οι 33.304 επιβάτες και τα 15.890 άτομα πλήρωμα των 38 κρουαζιερόπλοιων του 2014, επιβεβαιώνοντας την πολύ σημαντική αύξηση του αριθμού των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων για το 2015 και την δυναμική του λιμένα της Σούδας και του προορισμού των Χανίων στον τομέα της κρουαζιέρας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύσκεψη στον Δήμο Αποκόρωνα για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη τη...

Ρεσιτάλ για 2 πιάνα στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία...

Με εκπροσώπους ΤΟΕΒ της Π.Ε. Χανίων ο Νίκος Καλογερής

Η επικείμενη αλλαγή της νομοθεσίας από το ΥΠΕΝ που...

Πασχαλινό Bazaar από τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar με...