19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δ. Φραγκάκης: «Η Κρήτη πρωταγωνίστρια στη βρετανική αγορά» – Τα Χανιά και η Κρήτη διακρίθηκαν στα Greek Travel Awards στο Λονδίνο

Ημερομηνία:

Στο Λονδίνο αυτές τις μέρες χτυπά η καρδιά του παγκόσμιου τουρισμού. Η WTM Londonθεωρείται η πιο σημαντική έκθεση τουρισμού στον κόσμο, με περισσότερους  από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες. Η Κρήτη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη διεθνή έκθεση και να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας.

Στην ειδική εκδήλωση GreekTravelAwards που οργάνωσε το γραφείο του ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο δόθηκαν 10 συνολικά βραβεία σε ελληνικούς προορισμούς. Για τα βραβεία αυτά ψήφισαν τουριστικοί φορείς και ταξιδιώτες επιρροής από την αγορά της Μ. Βρετανίας. Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤΔημήτρης Φραγκάκης παρέδωσε στον ΑντιπεριφερειάρχηΝίκο Καλογερή το βραβείο«BestGastronomy» για τα Χανιά και στον ΑντιπεριφερειαρχηΚυριάκο Κώτσογλουτο βραβείο«BestBeachDestination» για το νησί της Κρήτης.

O Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ επισκέφτηκε νωρίτερα το περίπτερο της Κρήτης στη WTM London όπου είχε την ευκαιρία  να συζητήσει με στελέχη της Περιφέρειας και να μιλήσειμε τους επισκέπτες του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...