15.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Είδες η ΔΕΗ; Μέρα μεσημέρι στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης άρπαξε φωτιά ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ

Ημερομηνία:

Μπορεί τα ποσά που πληρώνουν οι καταναλωτές στους λογαριασμούς της ΔΕΗ να είναι δυσβάστακτα όμως αυτό δε διασφαλίζει την ομαλή τροφοδοσία ρεύματος.

Και αυτό το καλοκαίρι, ακόμα σε μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με άλλες χρονιές, έχουμε εκτεταμμένες διακοπές ρεύματος και στην πόλη των Χανίων. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε και “ατυχήματα” με εκρήξεις σε κολώνες της ΔΕΗ, ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Έτσι, λίγες μόλις μέρες μετά από το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βύθισε στο σκοτάδι το κέντρο της πόλης για πολλές ώρες, σήμερα το πρωί, στις 11, στην οδό Αποκορώνου είχαμε άλλο ένα “ατύχημα” με το μετασχηματιστή της ΔΕΗ να πετάει σπίθες και κάρβουνα και να βγάζει καπνούς και να κάνει κάθε τόσο “μπαμ”.

Είπε ένας πολίτες που διαμένει στην περιοχή βλέποντας αυτή την εικόνα: “Στο επόμενο μπαμ θα φύγουμε κι εμείς”.

Πάντως, μετά και από τα έντονα παράπονα καταστηματαρχών και πολιτών η ΔΕΗ κινητοποιήθηκε και έφτιαξε το πρόβλημα σχετικά γρήγορα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση προκαλεί τρομερή εντύπωση το πλήθος των “ατυχημάτων” εντός του αστικού ιστού που παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι η ΔΕΗ με το κόστος προς τους καταστηματάρχες να είναι μεγάλο.

Άραγε, δε γνωρίζουν εκεί στη ΔΕΗ ότι τα Χανιά είναι ένας τουριστικός νομός και το καλοκαίρι οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες; Δε θα έπρεπε να φροντίζουν ώστε να μην επαναλαμβάνονται εδώ και δεκαετίες τα ίδια προβλήματα κάθε χρόνο;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...