19.4 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

Εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παλαιάς Πόλης

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων για την εγγραφή παιδιών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παλαιάς Πόλης ύστερα από την ένταξή του στη δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για τη σχολική περίοδο 2015-2016 όπου δίνεται η δυνατότητα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης 40 παιδιών ηλικίας 6-12 χρονών.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται ποικίλες δράσεις αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου, με στόχο τη δημιουργική απασχόληση των εγγεγραμμένων παιδιών, με ατομικές δραστηριότητες αλλά και με οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Χανίων καλούνται οι γονείς που πληρούν τις προϋποθέσεις να αποστείλουν την αίτησή τους στην ΕΕΤΑΑ ή να απευθυνθούν , στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παλαιάς Πόλης (Νικηφόρου Επισκόπου 31 τηλ 2821020112 ) έως την Δευτέρα 17Αυγούστου εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλαντα & εορταστικές μελωδίες στο Δημαρχείο Χανίων

Ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα από τον Δήμαρχο, Π. Σημανδηράκη Εορταστικές...

Με 392 ευρώ τον μήνα ζουν τα φτωχά νοικοκυριά της Ελλάδας

Μια εξαιρετικά ανησυχητική εικόνα για την κοινωνική συνοχή και...