15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Εγκαίνια της Λέσχης Νεολαίας «Αναιρέσεις» στα Χανιά

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή, 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Λέσχης Νεολαίας, Θεωρίας και Πολιτισμού ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ. Στις 20:00 ξεκίνησε συζήτηση με θέμα το νέο εγχείρημα των οργανώσεων ΝΑΡ και νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση της δημιουργίας λεσχών σε όλη την Ελλάδα και την ανάγκη ύπαρξης τέτοιων χώρων. Στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι.

Όπως δήλωσαν τα μέλη της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση στη συζήτηση: «Ζούμε μια περίοδο ταχύτατων κοινωνικών και όχι μόνο αλλαγών και σε μια εποχή διλημμάτων, προβλημάτων και μετατόπισης συνειδήσεων. Σε αυτές τις συνθήκες, αποτελώντας κι εμείς κομμάτι όσων βιώνουν την κρίση και νιώθουν την ανάγκη ότι δεν μπορεί κανείς να επιβιώσει μόνος του, μπήκαμε στην δύσκολη μα πολύ ευχάριστη διαδικασία να δημιουργήσουμε στα Χανιά τη Λέσχη ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ. Φιλοδοξούμε ο νέος αυτός χώρος στην πόλη να γίνει χώρος συνάντησης των νέων εργαζομένων, των ανέργων, των φοιτητών, των μαθητών με σκοπό να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να μορφωθούν, να οργανωθούν και να παλέψουν».

Ο χώρος θα φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες για τις οποίες δηλώνουν: «Κόντρα στη μιζέρια της κρίσης και τον απομονωτισμό, θα επιχειρήσουμε η Λέσχη να στεγάσει μια σειρά δραστηριοτήτων ώστε να συμβάλλει στην καλλιέργεια του πνεύματος αλληλεγγύης, της συλλογικότητας και του νεολαιίστικου ριζοσπαστισμού. Μέσα από ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, μουσικών βραδιών, εκθέσεων, συζητήσεων, εργαστηρίων και προβολών, βάζουμε ως στόχο να συμβάλλουμε στην ανάδειξη ενός νέου πολιτισμού αλλά και να δυναμώσουμε καθοριστικά τους αγώνες για την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης.»

Τέλος, καλούν όλους όσους ενδιαφέρονται για το νέο αυτό εγχείρημα «να συμπορευτούν μαζί μας, κάνοντας δική τους υπόθεση αυτή την προσπάθεια. Ώστε να αποτελούμε με κάθε τρόπο ο καθένας μας, αλλά πάντα όλοι μαζί, φορείς της ανατροπής».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...