17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η καρδιά της Κρήτης «χτυπά» στο Δέλτα Φαλήρου στην έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση»

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Φαλήρου όπου για τρεις ημέρες θα ‘χτυπά’ η καρδιά της Κρήτης. Στα εγκαίνια της έκθεσης, ο χώρος κατακλύστηκε από επισκέπτες που ‘πλημμύρισαν’ από αρώματα και γεύσεις της Κρήτης και των προϊόντων της, ενώ δέχτηκαν το θερμό καλοσώρισμα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του συνδιοργανωτή της έκθεσης PROM EXPO Νεκτάριου Σερμάκη , των  Κρητικών σωματείων της Αθήνας και των εκατοντάδων  εκθετών.

Στο χαιρετισμό του στα εγκαίνια της έκθεσης ο παριστάμενος Κρητικός Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης επαίνεσε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της έκθεσης, ενώ αναφέρθηκε με νόημα στην καταγωγή του λέγοντας «από την Κρήτη ξεκίνησα και το αίμα νερό δεν γίνεται». Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης είπε ότι η Περιφέρεια στηρίζει και ‘ανοίγει δρόμο’ σε κάθε υγιή προσπάθεια και δράση προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και ζήτησε από τον Υπουργό και την Πολιτεία να είναι αρωγοί σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Ο κ. Αρναουτάκης απευθυνόμενος σε φορείς και εκθέτες είπε ότι, «όλοι μαζί με συντονισμένες ενέργειες και δράσεις μπορούμε να φτάσουμε ψηλά εκεί που μας αρμόζει. Η Κρήτη έχει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα». Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι οι δράσεις της Περιφέρειας «θα συνεχιστούν με πιο εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις εσάς, την κινητήρια δύναμη της οικονομίας του νησιού μας, της οικονομίας της Κρήτης, της εθνικής οικονομίας γενικότερα».

Στην τελετή έναρξη της έκθεσης το παρόν έδωσαν βουλευτές εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών,  της Αυτοδιοίκησης α’ και β΄ βαθμού, Επιμελητηρίων, Οργανισμών, εξαγωγέων και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...