22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ειδικοί φρουροί Κρήτης κατά Τσίπρα-Σπίρτζη-Ραγκούση για Νέα Σμύρνη: Θέλετε αίμα, “καλύβεται” αναρχικούς και τρομοκράτες – Τι απαντούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση με αφορμή τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ειδικοί Φρουροί Κρήτης, στην οποία στρέφονται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και ονομαστικά  κατά Τσίπρα, Σπίρτζη και Ραγκούση!

Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

«Κύριε Τσίπρα, κ. Σπίρτζη, κ. Ραγκούση, είμαστε σίγουροι πως θα “φουσκώνετε” από υπερηφάνεια από αυτό που καταφέρανε τα “παιδιά” σας στην Νέα Σμύρνη.

Όσο ήσασταν στις κυβερνητικές καρέκλες τα “παιδιά” σας ήταν “σούζα”. Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε “εντολή”. Παίζετε με τις ζωές μας, “καλύβετε” αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες – δολοφόνους και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν. Αν δεν είναι κόπος για εσάς, περάστε από τη μητέρα του συναδέλφου που ήταν στην άσφαλτο σαν ζώο να της δώσετε κουράγιο. Αν είστε άνθρωποι.

Σε αναμονή της αντίδρασής σας»

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης.

Σπίρτζης: Κύριε Μητσοτάκη, καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Τύπου σας

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζει:

«Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή; Μόλις χθες δεν καταγγείλατε τη βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος;

Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη, καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας. Το ήθος τους, τη δημοκρατική αντίληψή τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε.

Σε αναμονή της αντίδρασής σας…

(Αν υπάρξει αντίδραση για τα δικά σας παιδιά και τις κατάπτυστες, κατά παραγγελία, ανακοινώσεις τους).

Και ο Γιάννης Ραγκούσης με δική του ανάρτηση στο facebook σημειώνει:

"google ad"

Η απόκρουση αυτού του νοσηρού δημόσιου λόγου, που προέρχεται μάλιστα από κρατικούς λειτουργούς, δεν είναι καθήκον προσωπικό, ούτε καν πολιτικό θα έλεγα.

Είναι πρωτίστως υποχρέωση που έχουμε έναντι της ελληνικής κοινωνίας, να την προστατεύσουμε από τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Κατά τα λοιπά, οι προβλέψεις της νομοθεσίας για την αντιμετώπιση τέτοιων ακραία συκοφαντικών δηλώσεων, είναι σαφέστατες. Θα συμβούλευα αυτούς τους δύο Ειδικούς Φρουρούς που έβαλαν την υπογραφή τους σε αυτήν την ανακοίνωση να ενημερωθούν το συντομότερο γι αυτές.

Θα τους χρειαστεί.

Σημειώνουμε ότι το θέμα σχολίασε και ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης ο οποιος σε ανάρτησή του είπε:

“κ. Μητσοτάκη με τη δικιά σου κάλυψη δες ποιος διχάζει! Μάζεψέ τους!”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...