17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

“Ειλικρινά δεν φταίω εγώ”: Το γράμμα μιας 13χρονης που αυτοκτόνησε για να μην την βιάζει ο πατέρας της

Ημερομηνία:

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική ιστορία της 13χρονης μαθήτριας Ξιάο Γκούο από την Κίνα η οποία πήδηξε από τον 36ο όροφο για να γλυτώσει από τον πατέρα της που την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η μικρή, άνοιξε την μπαλκονόπορτα, προχώρησε στο στενό μπαλκόνι, σκαρφάλωσε με ευκολία στο κάγκελο και άφησε το κορμάκι της να πέσει στο κενό.

Μάλιστα είχε αφήσει και γράμμα στο οποίο εξηγούσε τι θα κάνει. Η θεία της, με την οποία διέμενε μετά το χωρισμό των γονιών της το διάβασε με δάκρυα στα μάτια και δεν πρόλαβε να την σταματήσει.

«Δεν θέλω να απελπίζεστε. Θα ήθελα πολύ όμως να μπορούσατε να πιστεύετε σε μένα. Όμως ξέρω πως μετά από όσα έγιναν δεν μπορείτε να το κάνετε. Κρατούσα μέσα μου βαριά μυστικά που δεν μοιράστηκα μαζί σας γιατί φοβόμουν ότι θα με εγκαταλείπατε, θα με διώχνατε. Είμαι βέβαιη ότι και τώρα έχετε απογοητευτεί. Ειλικρινά δεν φταίω εγώ. Θα ήθελα πολύ να κάψετε (αποτεφρώσετε) το κορμί μου και τις στάχτες του να τις σκορπίσετε στη θάλασσα. Να παρασυρθούν από τη θάλασσα, να πάψει να υπάρχει αυτό το μαγαρισμένο κορμί. Θεία μου αγαπημένη σας ευχαριστώ για όλα. Να με θυμάστε που και που. Συγνώμη για όλα…»

Πριν από λίγες ημέρες, την Ξιάο είχε πάρει ο πατέρας της για να περάσουν μαζί κάποιες ημέρες.

Όταν όμως η 13χρονη επέστρεψε, η συμπεριφορά της είχε αλλάξει. Δεν ήταν ένα ανέμελο χαμογελαστό παιδί. Είχε κλειστεί στον εαυτό της, συχνά έκλαιγε μόνη της και τα βράδια ξύπναγε από εφιάλτες.

Ύστερα από έρευνα τόσο της αστυνομίας, όσο και με ειδικό παιδοψυχολόγο, το κορίτσι αποκάλυψε πως ο πατέρας της την βίασε 2 φορές όταν την πήρε μαζί του.

Ο πατέρας έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί σε δίκη με βαρύτατες κατηγορίες.

star.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...