23.2 C
Chania
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος την Παρασκευή 5 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισσου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, υπό τη σκιά του ιστορικού κυπαρισσιού που χαρακτηρίζει την περιοχή.

Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο κ. Κώστας Πατεράκης, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ), Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ., MSc και Μηχανικός Α.Ε.Ν., ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ολιστική Προσέγγιση στη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων».

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με παραδοσιακή μουσική από τον Γιάννη Μαραγκάκη στη λύρα και τον Σπύρο Παναγιωτάκη στο λαούτο. Παράλληλα, παραδοσιακοί χοροί θα παρουσιαστούν από τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων.

Την εκδήλωση θα κλείσει παραδοσιακό κέρασμα που θα προσφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπάρισσου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ