27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Εκδήλωση ΚΕΕΡΦΑ ενάντια στο “Φράχτη του Άίσχους”

Ημερομηνία:

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει πάρει η ΚΕΕΡΦΑ για πανελλαδική κινητοποίηση-διαδήλωση στις 23-24/1 στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στον ρατσιστικό φράχτη του Έβρου,διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στις 14/11 7:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με θέμα “Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες-Ανοιχτά σύνορα-Να πέσει ο φράχτης στον Έβρο” και ομιλητές τους :

-Παπαμηνά Μαργαρίτα,ΚΕΕΡΦΑ
-Ζαφειρόπουλος Μιχάλης,Ενωτική Πρωτοβουλία φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης
-Αμπντούλ Χάτζι,Πρωτοβουλία Μεταναστών
-Μαρία Ζαγκανά,Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών
-Ομιλητής από Αντιφασιστική Κίνηση ΕΛΜΕ Χανίων

Σε σχετικό κείμενο σημειώνονται τα εξής:

Είμαστε μαζί με την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, τις χιλιάδες που βγήκαν στους δρόμους παντού για να υποδεχτούν τους πρόσφυγες, τις μανάδες, που με τα παιδιά στα χέρια και τα κορμιά τους, άνοιξαν για πρώτη φορά τα κλειστά σύνορα της ρατσιστικής ΕΕ-φρούριο.

Πάμε να διαδηλώσουμε στην Αλεξανδρούπολη για να πέσει ο φράχτης στον Έβρο πιάνοντας την σκυτάλη από τις μεγάλες διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που συγκλόνισαν την Ευρώπη. Να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει Ουγγαρία. Είναι ώρα να ρίξουμε το φράχτη του αίσχους στον Έβρο που δολοφονεί πρόσφυγες και μετανάστες.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ