19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Εκδήλωση στο Ηράκλειο: “Η καινοτομία στην αυλή των κρυπτονομισμάτων”

Ημερομηνία:

Με ποιο τρόπο η τεχνολογία σήμερα αλλάζει την καθημερινότητα μας; Πως η καινοτομία μεταμορφώνει την επιχειρηματικότητα εξαφανίζοντας σε ελάχιστο χρόνο ολόκληρες αγορές και δημιουυργώντας το ίδιο γρήγορα νέες. Πως αλλάζει ο ανταγωνισμός και ποιες είναι οι απαιτήσεις του αύριο; Τι είναι τα κρυπτονομίσματα και ποιες αλλαγές αναμένεται να φέρουν στο μέλλον οι Τεχνολογίες Blockchain και τα Ψηφιακά Νομίσματα; Ποιο είναι το νομικό πλαίσιο των κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε αυτά και άλλα ερωτήματα θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις οι εισηγητές της Ημερίδας: «Η καινοτομία στην αυλή των κρυπτονομισμάτων. Μια νέα μορφή επιχειρηματικού πεπραγμένου» την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Οδό Κορωναίου 9, στο Ηράκλειο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα: https://goo.gl/w8x3CW, πατώντας το κουμπί register. Ακολουθεί το πρόγραμμα της Ημερίδας:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

18.30: Έναρξη ημερίδας

18.30-18.40: Χαιρετισμός από τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου, κ. Γεώργιο Βλαχάκη.

18.40-18.50: Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη.

Κύριες ομιλίες

19.00-19.20: “Πως η καινοτομία μεταμορφώνει την επιχειρηματικότητα”, Δρ. Μιχάλης Καθαράκης, Διευθυντής, Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου

19.20 -19.45: “Οι Τεχνολογίες Blockchain και τα Ψηφιακά Νομίσματα”, Δρ. Ηλίας Ιωσήφ, Blockchain Initiative – Institute for the Future, University of Nicosia.

19.45-20.00: “To Νομικό Πλαίσιο των κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση”, Λυρώνη Έυη, ΔικήγόροςLL.B.– LL.M. – Senior Admissions Officer University of Nicosia.

20.00-20.15: Ελεύθερη Συζήτηση

Διοργάνωση: Δήμος Ηρακλειου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Επιμελητήριο Ηρακλείου

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ