20.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Εκδρομή στα Μικρασιατικά παράλια από την Αδελφότητα Μικρασιατών ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Η αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Χανίων «Άγιος Πολυκαρπος» διοργανώνουν πολυήμερη οδική εκδρομή στα Μικρασιατικά Παράλια 02/10/2014 -13/10/2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΣΜΥΡΝΗ-ΠΡΟΥΣΣΑ-ΤΡΟΙΑ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-ΕΦΕΣΟΣ-ΒΟΥΡΛΑ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΤΖΕΣΜΕ-ΤΡΟΙΚΑ-ΑΪΒΑΛΙ-ΚΑΒΑΛΑ

1η ημέρα (02-10-2014):Αναχώρηση από την πλατεία Αγοράς για το λιμάνι της Σούδας. Τακτοποίηση στις καμπίνες.

2η ημέρα (03-10-2014):Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση για την Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (04/10/2014):Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Πρώτος μας σταθμός η Παναγία η Μπαλουκλιώτισσα με το χριστιανικό αγίασμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με μισθωμένο πλοίο και ξενάγηση με επίσημο ξεναγό. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (05/10/2014):Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αγία Σοφιά. Περιήγηση στο διάσημο παλάτι Τοπ Καπί. Κατόπιν θα πάρουμε το καράβι (προαιρετικά) για τα Πριγκιποννήσια. Το απόγευμα επίσκεψη στην κλειστή αγορά με τα 4000 καταστήματα. Το βράδυ επίσκεψη και δείπνο στην περιοχή Κουμ Καπί. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα (06/10/2014):Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Πατριαρχείο. Προσκύνημα στην Παναγία των Βλαχερνών ένα από τα πιο σημαντικά ορθόδοξα προσκυνήματα που για πρώτη φορά εψάλει ο Ακάθιστος Ύμνος. Αναχώρηση για την Προύσα μέσω της Κρεμαστής γέφυρας του Βοσπόρου. Άφιξη στη Προύσα και επίσκεψη στην κλειστή αγορά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα (07/10/2014): Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Σμύρνη μέσω Παλαιοκάστρου και Μαγνησίας. Άφιξη στη Σμύρνη. Ξενάγηση στο Κορδελιό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα (08/10/2014): Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό Κερκετζέ. Μικρή ξενάγηση. Στη συνέχεια αναχώρηση για Έφεσο. Επίσκεψη στην ελληνιστική πόλη του Λυσίμαχου, την Αρσινοεία, μια πολύ καλά διατηρημένη αρχαία ελληνική πόλη, όπου θα δούμε την φυλακή του Αποστόλου Παύλου εκεί που έγραψε τη Επιστολή προς Εφεσίους, το μεγάλο θέατρο της Εφέσου, τα λείψανα του Ιωάννη του Θεολόγου. Στάση για ψώνια και μετάβαση στο Κουσάντασι. Επιστροφή στη Σμύρνη. Γεύμα. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα (09/10/2014):Μετά το πρωινό αναχώρηση για Τζεσμέ. Ξενάγηση. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Αναχώρηση για Αϊβαλί μέσω Περγάμου. Επίσκεψη σε Βουρλά και Αλάτσατα. Διανυκτέρευση στο Αϊβαλί.

9η ημέρα (10/10/2014): Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Σεϊτάν Σοφρά για καφέ. Επίσκεψη στην παραλία Sankakli. Επιστροφή στο Αϊβαλί. Το απόγευμα επίσκεψη στα Μοσχονήσια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα (11/10/2014): Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στα αρχαία μνημεία της μυθικής Τροίας. Θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη καθώς και αντίγραφο του Δούρειου Ίππου. Από το Τσανάκαλε θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για να διασχίσουμε τα στενά του Ελλήσποντου. Μέσω Κεσάνης άφιξη στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Αναχώρηση για την Καβάλα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα (12/10/2014):Μετά το πρωινό αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για το λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση στις καμπίνες.

12η ημέρα (13/10/2014):Άφιξη στο λιμάνι της Σούδας. Τέλος εκδρομής.

Τιμή κατ’ άτομο: 630 Ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σούδα – Πειραιά – Σούδα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.
  2. 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία εντός Ελλάδος με ημιδιατροφή σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.
  3. 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία στην Τουρκία (2 στην Κωνσταντινούπολη, 2 στη Σμύρνη, 2 στο Αϊβαλί και 1 στην Προύσσα) με ημιδιατροφή
  4. Ξεναγός
  5. Ασφάλεια ταξιδιού
  6. Συνοδός γραφείου
  7. Περιηγήσεις – μεταφορές με πολυτελή πούλμαν.

Άλλες παρατηρήσεις:

  1. Για τη συμμετοχή στην εκδρομή είναι απαραίτητη νέα αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ.
  2. Η τιμή έχει υπολογιστεί με βάση τις ισχύουσες τιμές της ΑΝΕΚ. Σε περίπτωση που αυτές αλλάξουν η τιμή θα διαφοροποιηθεί.
  3. Στην τιμή περιλαμβάνεται η εκδρομή στο Βόσπορο καθώς και οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και η κρουαζιέρα στα Πριγκιποννήσια.
  4. Με την εγγραφή σας όπως δοθεί προκαταβολή.
  5. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί δίκλινη καμπίνα στο καράβι υπάρχει έξτρα επιβάρυνση 60 ευρώ και για τις δύο διαδρομές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

  • ΓΚΟΖΑΝΗ ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ: 697 699 8140
  • ΜΠΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: 28210 55316, 694 243 4680
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...