15.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Εκτός κινδύνου η 34χρονη-Προς το παρόν “ανοιχτός” ο δρόμος για Ελαφονήσι

Ημερομηνία:

Εκτός άμεσου κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, η 34χρονη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το πρωί της Κυριακής, όταν ένας βράχος έπεσε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στον δρόμο στην περιοχή των Τοπολίων

Η 34χρονη, η οποία κατάγεται απο την Βόρεια Ελλάδα και ως δασολόγος απασχολείται σε πρόγραμμα του φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, υπέστη μεν πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά η πορεία της νοσηλείας της κρίνεται ως θετική.

Όμως πλήρη εικόνα θα έχουν οι γιατροί όταν την επαναφέρουν απο την καταστολή στην οποία ευρίσκεται.

Στο μεταξύ, ανοιχτή παραμένει και σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς – όπως είπε στο Flashnews.gr – ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Απόστολος Βουλγαράκης, ο ίδιος εισηγείται την διακοπή της κυκλοφορίας, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί απο τις αστυνομικές αρχές.

Χθες τεχνικό κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων μετέβη στο σημείο του ατυχήματος και διαπίστωσε πως η πτώση του βράχου δεν οφείλεται στις εργασίες που γίνονται εκεί, αλλά πιθανότατα σε παράσυρσή του απο κάποια κατσίκα.

Μάλιστα ο κ.Βουλγαράκης δήλωσε πως αστυνομικοί σκότωσαν τρία κατσίκια που έβοσκαν ανεξέλεγκτα στην περιοχή και πήραν τα ενώτιά τους προκειμένου να εξευρεθεί ο ιδιοκτήτης τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...