24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων: Παράλογη η παράταση των μετρών περιορισμού – Έχουν βάλει στο στόχαστρο την περιοχή μας – Να αντιδράσουν οι φορείς – Μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή τους οι “Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων”, με αφορμή την απόφαση για παράτηση των μέτρων για τα Χανιά ζητά από τους φορείς του νομού να εκφράσουν την οργή τους για αυτό που ως οργάνωση αναγνωρίζουν ως στοχοποίηση της περιοχής μας. Επ’ αφορμή αυτού καλούν και τους πολίτες να συμμετάσχουν σε μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα από τον Κόμβο Μουρνιών.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Από τις 25/8/2020, με πρόσχημα τα μέτρα για τον κόβιντ 19 ξεκίνησε και συνεχίζεται εντελώς ατεκμηρίωτα και αδικαιολόγητα  στην περιφερειακή ενότητα Χανίων και σε μερικές ακόμα περιοχές ένα πρωτοφανές λοκ ντάουν- ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Με απέραντη οργή και αγανάκτηση οι πολίτες της περιοχής μάθαμε χθες ότι η ασύδοτη, ανεξέλεγκτη και προκλητικά αυθαιρετούσα κυβερνητική επιτροπή των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών, αποφασίζει και διατάσσει ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ, NEA ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, μετά λέει από  (ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!!) «εισήγηση της εθνικής επιτροπής δημόσιας υγείας έναντι covid 19”!!!

Επειδή ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΑΠΌ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ,

Ζητάμε από όλους τους πάσης φύσεως φορείς της τοπικής μας κοινωνίας, θεωρούμε αυτονόητο βασικό χρέος τους και ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να ορθώσουμε κάθε φορέας χωριστά μα και όλοι μαζί συντονισμένα,

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΊΑΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΥΠΟΠΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Επίσης θεωρούμε χρέος όλων των φορέων και πολιτών την συμμετοχή στην νέα μετά την μεγαλειώδη προηγούμενη, μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για όλα αυτά από κόμβο Μουρνιών στις 6 μμ, ως πλατεία νέων καταστημάτων την Δευτέρα   21 Σεπτεμβρίου.

Οι  οργανωτές της προηγούμενης και της νέας μηχανοκίνητης πορείας διαμαρτυρίας του λαού των Χανίων,

Φρονιμακης Ιωάννης, Επιχειρηματίας

Ντουντουλάκης Κώστας, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Ξανθουδακης Μιχάλης, Διακοσμητής

Παπαδάκης Σταμάτης, Μουσικοσυνθετης

Παντελακης Παναγιώτης, Επιχειρηματία

"google ad"

Προσωρινή συντονιστική επιτροπή των Ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτων eleutheraskeptomenoi@gmail.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...