15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ξέσπασε ο Δάντης: Η κυβέρνηση αυτή είναι ντροπή! Δε μπορεί να απαγορευτεί η εργασία ειδικά στον ευαίσθητο χώρο του πολιτισμού

Ημερομηνία:

Η κυβέρνηση αυτή «είναι ντροπή» για όλους τους καλλιτέχνες δηλώνει ο Χρήστος Δάντης σε οργισμένη τοποθέτησή του στα social media.

Το μήνυμα πως δε μπορεί να απαγορευτεί η εργασία, και δη στον ευαίσθητο χώρο του πολιτισμού, στέλνει ο τραγουδιστής και μουσικός Χρήστος Δάντης μέσω ανάρτησης του στο Facebook, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων στην Αττική, τα οποία περιλαμβάνουν το προσωρινό κλείσιμο κέντρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος «δε μπορείς ν’ απαγορεύσεις την εργασία ούτε στον Φραγκούλη ή τον Κραουνάκη αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν» καθώς «προσφέρουν όλοι πολιτισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, εκπαίδευση, πράγματα που χρειάζονται για τον σωστό ψυχισμό των ανθρώπων».

Σε έντονο ύφος, προσθέτει: «Όσοι συνάδελφοι στηρίξατε την κυβέρνηση αυτή της Ντροπής,Του σκοταδισμού, που όταν τα πηγαίνει καλά αυτοχειροκροτείτε. Και κομπάζει, αλλά όταν δεν τα πηγαίνει καλά “Φταίει η νεολαία που συγχρονίζεται στα Clubs και τα νησιά” που η ίδια άνοιξε κι είπε “περάστε ελεύθερα”.

Την κυβέρνηση που κυνήγησε το θέαμα στην Ελλάδα ξεκινώντας από την απαγόρευση καπνίσματος, την βαριά φορολογία, φτάνοντας εδώ,στην απαγόρευση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας έστω και για 15 μέρες (που δεν το βλέπω,θα τραβήξει πιο μακριά),δεν θα πω βαριές κουβέντες γιατί πιστεύω στη συγχώρεση,αλλά Καλά θα κάνετε να ανατρέξετε πίσω στη μνήμη σας και να θυμηθείτε.

Τα 5 χρόνια ελεεινής αντιπολίτευσης που κάνατε στην προηγούμενη κυβέρνηση (αυτήν που μάς απάλλαξε από την ΑΕΠΙ και την αισχροκέρδεια της,αυτήν που δικαίωσε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ναι!) Και την επόμενη φορά να λειτουργήσετε με σωστότερο μυαλό, με σωστότερη κρίση, γιατί τελικά “πήρε και σας η μπάλα”».

«Η κυβέρνηση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΘΕΤΕΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ,ΦΩΤΙΣΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ,ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ,ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ,MANAGERS,AGENTS,ΚΟΜΠΕΡ και ΚΛΟΟΥΝ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ,ΧΟΡΕΥΤΕΣ,ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,DJs,ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ,ΜΑΙΤΡ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΠΑΡ ΘΕΑΤΡΩΝ,ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ,ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ,ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ,ΣΕΦ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΤΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών από κλάδους που κατάφερε να φτωχοποιήσει μέσα σε μόλις ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ», καταλήγει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του τραγουδιστή:

Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ.Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μαλάκα.Η λέξη «πολιτισμός» είναι βαριά λέξη,Αλλά με…

Gepostet von Christos Dantis am Dienstag, 15. September 2020

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ