16.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Ελλάδα, η χώρα της πατέντας – Δείτε τι έκαναν πολίτες σε στάση λεωφορείου στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν τα σχόλια των χρηστών. Εκείνοι που είναι από την περιοχή γνωρίζουν την πραγματικότητα από πρώτο χέρι…

Στα παλιά τα χρόνια όταν γινόταν ένα πανηγύρι στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι έπαιρναν μαζί το καρεκλάκι τους για να μπορούν να κάτσουν και ν’ απολαύσουν την εκδήλωση. Στην σύγχρονη εποχή οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε κάθε γωνιά της Κρήτης έχουν και υποδομές και καρέκλες. Στις στάσεις υπεραστικών λεωφορείων όμως… όχι! Αυτό διαπιστώνουμε από δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο Παναγιώτης Βουγιούκας. Όπως φαίνεται και στις εικόνες στην στάση λεωφορείου που υπάρχει στο χωριό Δαφνές δεν υπάρχει απολύτως καμία υποδομή.

Το αποτέλεσμα; Οι κάτοικοι του χωριού να έχουν πάει μία δερμάτινη καρέκλα για να μην περιμένουν όρθιοι το υπεραστικό λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στο Ηράκλειο. Κι όσο για τους θερινούς μήνες η δερμάτινη καρέκλα ικανοποιεί τους κατοίκους και το επιβατικό κοινό. Όταν θα πιάσουν, όμως, οι βροχές, τι θα γίνει; Όπως φαίνεται, το κράτος θα τους δώσει την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να προχωρήσουν σε αυτοσχέδιες… υποδομές! Ποιος ξέρει; Ίσως οι άνθρωποι στήσουν και κάποια ομπρέλα!

ΦΩΤΟ από cretapost.gr
ΦΩΤΟ από cretapost.gr

cretapost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...