23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Ενισχύεται ο εξοπλισμός για την ανακύκλωση στα Χανιά από την ΔΕΔΙΣΑ

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε αυτήν την εβδομάδα η παράδοση των νέων κάδων και κωδωνών ανακύκλωσης, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ στο Μεσομούρι Ακρωτηρίου.

Ποιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της Επιχείρησης, παρελήφθησαν 330 νέοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης και 50 κίτρινοι κώδωνες για την ανακύκλωση γυαλιού, που έρχονται να συμπληρώσουν τους 300 μπλε κάδους που είχε παραλάβει η Επιχείρηση στις αρχές του έτους.

Συνολικά το 2018 η ΔΕΔΙΣΑ απόκτησε 2 απορριμματοφόρα ανακύκλωσης, 630 μπλε κάδους και 50 κίτρινους κώδωνες ενώ αναμένεται ένα επιπλέον όχημα για την συλλογή του γυαλιού.

Τα παραπάνω θα διατεθούν κυρίως για την αντικατάσταση και συμπλήρωσης του παλαιού δικτύου μπλε κάδων που έχει υποστεί λόγω φθορών, προβαίνει στην ανανέωση του στόλου της ΔΕΔΙΣΑ και μαζί με την επερχόμενη άφιξη του νέου οχήματος γυαλιού θα επιφέρει επέκταση του δικτύου ανακύκλωσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΔΙΣΑ, ο ανωτέρω εξοπλισμός αποτελεί ευγενική χορηγία της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ ΑΕ) και έρχεται «να επισφραγίσει τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχουμε στα Χανιά στον τομέα της ανακύκλωσης, δεδομένου του παγώματος που υπάρχει σε παροχή εξοπλισμού σε πανελλαδικό επίπεδο, εξαιτίας της περιόδου «ισχνών αγελάδων» στα οικονομικά»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ