25.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Εντολή Βορίδη για απόλυση 170 εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ!- Κατάληψη στο γραφείο του διοικητή

Ημερομηνία:

Κατάληψη στο γραφείο του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκου Χαριτάκη, έγινε χθες το μεσημέρι . Περίπου 100 εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για το θέμα της αξιολόγησης, έχουν καταλάβει το χώρο, με αφορμή σημερινό έγγραφο του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, για απολύσεις περίπου στο 15% των εργαζομένων.

Σε πρώτη φάση ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Χαριτάκης, έχει απαντήσει ότι δεν μπορεί να γίνουν τόσες απολύσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η απόλυση «κρέμεται»  πάνω από τα κεφάλια 118 ατόμων νοσηλευτικού προσωπικού από το σύνολο των Κλινικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, καθώς και άλλων 50 από άλλες υπηρεσίες.

Πριν λίγο στάλθηκε στο γραφείο Βορίδη έγγραφο της διοίκησης, στο οποίο αναφέρεται ότι λόγω της κατάληψης δεν μπορούν να σταλούν στοιχεία για την αξιολόγηση, μέσα από τα οποία θα γίνουν οι απολύσεις.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβιώνει η κρητική καντάδα στις Πατσίδες!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων προσκαλεί στην Αναβίωση της Κρητικής...

“Την έπεσαν” σε αστυνομικούς! – Επεισόδιο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Επεισόδιο σημειώθηκε, τη νύχτα, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μεταξύ μελών γνωστής οικογένειας και...