17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!

Ημερομηνία:

Αυτό φαίνεται δεν το πίστευε μόνο ο Ανδρέας «τώ καιρώ εκείνω» αλλά το πιστεύει ακράδαντα και η ίδια η Ευρώπη. Γι’ αυτό αυτοκτονεί τώρα υπέρ του ΝΑΤΟ. Καλά, τα μέτρα που πήρε ποιον πλήττουν;

Την Ρωσία; Ίσως, εξ’ απαλών ονύχων όμως. Γιατί κυρίως πλήττουν τους λαούς της. Και όχι μόνο! Και τους βιομηχάνους της! Δηλαδή, τι θα πάθουν οι Ρώσοι αν δεν αγοράσουν Μερσεντές η Πεεμβέ; Οι βιομηχανίες τους θα χάσουν όμως που το αγοραστικό τους κοινό θα περιοριστεί στην φτωχοποιημένη Ευρώπη. Γιατί μόνοι τους έκλεισαν την «αγορά» της απέραντης Ρωσίας. Επομένως και τις πωλήσεις τους!

Λοιπόν και λαός και βιομηχανία της Ευρώπης χάνουν. Προς δόξαν του ΝΑΤΟ και του Μπάϊντεν, εμπνευστή και δημιουργού αυτού του χαμού.

Ο Μπάϊντεν μου θυμίζει τις «Πανωλαδιές». Έτσι λέει ο σοφός λαός μας τις πονηρές γειτόνισσες που βάζουν στο ψιθυριστό «τσίτες» στις υπόλοιπες και γίνεται χαμός ενώ αυτές δεν ξέρουν τίποτα. Δεν έχουν καμμία ανάμειξη! Είναι κυρίες! Αυτές, που βάζουν τις φωτιές στα μουλωχτά και μετά αποσύρονται και παριστάνουν τις ανήξερες και αθώες τις λέει ο λαός μας «Πανωλαδιές».

Έτσι έγινε και τώρα!

Β.Κ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...